ŠOKANTAN snimak: Krivokapić je za Mila tvrdio da je diktator, a sada se zadovoljno SMEJE sa njim (VIDEO)

Na snimku se vidi srdačnost u razgovoru između Krivokapića i Đukanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Youtube/Printscreen

Premijer Zdravko Krivokapić oduševljeno se smejao dok je juče sedio pored Mila Đukanovića na sednici Savjeta za nacionalnu bezbednost, što se vidi na zvaničnom snimku koji je objavila služba predsednika Crne Gore.

Na snimku se vidi srdačnost u razgovoru između Krivokapića i Đukanovića, koga je koliko juče nazovao doktatorom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Utisak je da Krivokapić lakše sklapa dogovore sa Milom Đukanovićem i istih se drži, nego sa partijama koje su ga podržale za premijera u Skupštini, a koje čak i optužuje da žele da mu obore Vladu. Na kraju će ispati da je parlamentarna većina izvela komite na ulice, a ne Đukanović sa kojim sklapa političke aranžmane.

Kako smo došli do toga da Krivokapić sklapa dogovore sa osobom koju je 19. septembra na FACE TV-u u emisiji Senada Hadžifejzovića nazvao diktatorom.

– Đukanovićeva partija je diktatorska! Đukanović ne miruje, on ima svoje mehanizme! Nude pare za jedan glas, cifre prelaze desetine miliona evra. U šumu?!Nikome ne pada mi napamet da iz šume rešava probleme. Nisam iznenađen, to je normalno za čoveka koji je diktator! Ako Đukanović izađe iz nadležnosti, znači da ima neverovatno jaku moć! Njegova moć nije toliko naivna! Svaki prevrat je potencijalna opasnost nemira u Crnoj Gori- govorio je Krivokapić koji se u međuvremenu uverio u Milovu moć ubeđivanja.

U istoj emisiji Krivokapić je tvrdio da narod neće istrpeti eventualnu priklanjanje DPS-u nekog pojedinca političke partije iz redova tadašnje opozicije.

– Narod neće prihvatiti bilo kakvo preletanje iz bilo kojeg tabora u bilo čiji tabor, kao što se desilo ! To bi se smatralo kao veleizdaja, a znamo čemu to vodi – rekao je Krovikapić.

A danas je Krivokapić po pitanju smene Leposavića na istim talasnim dužinama sa DPS-om.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar