Usijale se društvene mreže nakon ove PREPISKE: Milo Đukanović ušao u RAT sa EU (FOTO)

Crnogorski predsednik Milo Đukanović zaratio je sa funkcionerima EU

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Prvo ga je izvestilac Evropskog parlamenta za Kosmet Viola fon Kramon nazvala „korumpiranim“, a onda je šef njegovog kabineta Miodrag Radović njoj odgovorio da je „dobro korumpirana“ i da je „preuzela rečnik crnogorskih političara u pokušaju“.

Radović je na svom tviter nalogu napisao da Viola fon Kramon „balkanskom retorikom, diskredituje ne samo sebe već i Evropski parlament“, ali i da je za to kako tvrdi, „dobro korumpirana“. On je naveo i da su njene optužbe na račun Mila Đukanovića „na nivou beogradskih tabloida“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako bi analogno rezonovali, onda se može reći da nema racionalnog objašnjenja za takvu izjavu Viole fon Kramon, osim da je dobro korumpirana – napisao je Radović.

Fon Kramonova je ranije danas izjavila da ne bi strateški bilo pametno da Evropska unija ne pomogne Podgorici u otplati kredita koju je Crna Gora preuzela od kineskih banaka.

Fon Kramonova je na Tviteru pozvala institucije EU da još jednom razmisle o tom pitanju jer, kako je navela, postoji rizik od ponavljanja scenarija kada je u ime dugova Kina preuzela luku Pirej nakon što EU nije pomogla Grčkoj.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar