IZNENAĐENJE?

Vanja Knežević otkrila ko joj je NAJOMRAŽENIJI član žirija ZG: OVAKAV odgovor niste očekivali

Rekla i ko joj je omiljeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ VanjaKnezevic

Vanja Knežević skrenula je veliku pažnju na sebe kada je diskvalifikovana iz takmičenja “Zvezde Granda” zbog sukoba sa članicom žirija, pevačicom Jelenom Karleušom.

Vanja Knežević otkrila šta se DEŠAVALO iza scene “Zvezda Granda”: Doživela sam emotivni STRES

Ona je sada otkrila ko joj je omiljeni član žirija, a ko najomraženiji i svojim odgovorom iznenadila mnoge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vanja Knežević ŽESTOKO uzvratila Popoviću: Bitno je ko je čovek, opraštam vam MALTRETIRANJE (VIDEO)

“Marija Šerifović mi je najomiljeniji član žirija, Dragana Stojkovića Bosanca mnogo poštujem. Neka ostane Đorđe David, vidim da često menja svoja mišljenja. Ne volim takve osobe koje imaju 100 ličnosti u jednoj. Neke stavove ne razumem, ali ga poštujem”, rekla je Vanja za Blic.

Nakon izbacivanja iz Granda, Ceca pomaže Vanji Knežević: Sprema joj pesmu koja će biti apsolutni HIT

Mnoge je začudilo to što Kneževićeva nije kao najomraženiju navela Jelenu Karleušu s obzirom na to da je zbog sukoba sa njom i došlo do skandala nakon kog je diskvalifikovana.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (2)

  1. Alo dete, saberi Se! Gde je zahvalnost za šansu, kultura? Ti si jadna mala nadobudna devojčica koja lepo peva pa sta? Ima takvih milion!!! Misliš da si Vitni Hjuston? Nećeš takvim stavom nigde stići,mnogo si mala da bi ti temelj karijere bili skandali. Vode te ko mečku.. Odvratno za mladu devojku.

    Odgovori
  2. VANJA, STVARNO LEPO PEVAS, imas talenat, veoma si mlada, ali se ponasas i rezonujes kao da imas 30 godina.Mlada si, ali se trudi da do publike dodjes i preko pesme i preko srca, skromna i zenstvena. U tom slucaju mozes biti zvezda. Sa JK si pobednica. Koriguj recnik, jer si postala javna licnost. Popovic je veoma pogresio sa tobom, a JK je pokazala svoje pravo lice.Zelim ti uspeh.

    Odgovori

Ostavite komentar