Sloba i Mira hteli da LIKVIDIRAJU Boru? Angažovali njegovog PRIJATELJA, a razlog je BIZARAN

Slobin sin pobesneo jednom prilikom zbog Đorđevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Proteklh dana serija “Porodica”, koja govori o poslednjima danima nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića pred izručenje Hagu, ruši sve rekorde gledanosti, a jedna u nizu tajni koja se vezuje za ovu porodicu tiče se Bore Đorđevića, pevača rok grupe “Riblja Čorba”.

Naime, Bora je svojevremeno ispričao da su Slobodan i njegova supruga Mira Marković hteli , navodno, da ga likvidiraju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bora tvdi da je razlog bila njegova pesma “Baba Jula” koju je posvetio Miri, odnosno, njegovo političko mišljenje koje se tokom ratnih devedesetih razlikovalo od tadašnjeg režima.

“Posle svega što sam radio, jedino odbijam da pevam pesmu ‘Baba Jula’, koja govori o Miri Marković i Slobodanu Miloševiću, mada znam da su mog prijatelja angažovali da me rokne. On je vojni invalid kog je Udba angažovala da mi se približi i da me ubije. Tek posle deset godina mi je sve priznao. To nije jedini slučaj. Jedan čovek iz ‘crvenih beretki’ mi je u kafani rekao: ‘Znaš da je trebalo da te roknem, ali nije mi se dalo, bio si mi simpatičan'”, pričao je Đorđević u jednoj emisiji.

Foto: Epa/ Saša Stanković

Roker je rekao i da je Marko Milošević, sin pokojnog Slobodana, navodno, pobesneo kad je čuo pesmu Riblje čorbe u jednom klubu u Moskvi.

Ivković otkrio GREŠKU u seriji “Porodica”: Milošević OVO nikada nije radio, a evo šta se tačno dešavalo

“Taj nam je jedini pretekao”, rekao je tada Marko, naveo je Bora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Lovi bele miševe i priča o zaveri svetske vlade da osvoji tamnu stranu Meseca. Dajte, bre, ovo je smejurija pijane i nadrogirane budale.

    Odgovori

Ostavite komentar