Otac Nine Radulović o SKANDALU koji potresa Srbiju: Lečić je šarmer, ne znam koji je PLAN te devojke

Otvoreno govorio o braku svoje ćerke sa Lečićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Branislav Radulović, otac voditeljke Nine Radulović stao je u odbranu bivšeg zeta Branislava Lečića kog je koleginica anijela Štajnfeld optužila da ju je silovao.

Rediteljka SUROVA: Danijela neka odluči da li je plakala što nije bila INTIMNA sa njim ili što nije Lečić

“Moja supruga je ispričala sve i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi kao Ninini roditelji imamo samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima”, rekao je Branislav za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen

Kako kaže, sa lečićem se čuo odmah posle njegovog poligrafa.

Glumica nastavlja sa SKANDALOZNIM izjavama na račun Danijele: Kako da verujem da je SILOVANA nisam čula?

“Tada mi je rekao da je jako umoran. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako”, rekao je Ninin otac za pomenuti medij.

Mogla je GOLA da se vozi sa Lečićem! Biljana Srbljanović BRUTALNO odgovorila svima koji napadaju Danijelu

Na kraju se osvrnuo i na brak svoje ćerke sa glumcem.

“Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu”, zaključio je Branislav Radulović za Kurir.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (3)

  1. Ako je nesto odvratno i ogavno onda je to kad neko lezi na zemlji i onda ga 10 junaka krvnicki udara nogama. Na tu situaciju podseca pljuvanje po Branislavu Lecicu. Ako je kriv dokazace se i odgovarace a ako nije sta cemo sa junacima sto ga sad toliko ispljuvase

    Odgovori
  2. Ako je lep ne znači da je dobar,pokvaren do srži,ali ima ko da ga brani,' ajte pa to je Branislav Lečić,sve najbolje o njemu

    Odgovori
  3. Gospodine razumem da vam je ćerka bila udata za njega , da vam sigurno nije normalno bilo da prihvatite činjenicu da je vaš zet vaših godina. Zašto sada stajete u njegovu odbranu i time unižavate ovu jadnu devojku . Nije ovde reč o glumcu nego o ružnom delu čoveka sklonog mladim devojkama.

    Odgovori

Ostavite komentar