GOLA žena upala u šaht i 3 dana plakala u njemu: Posle spasavanja je otkrila najgoru istinu (FOTO)

Gde joj je bila odeća i šta se ovde zaista dogodilo?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Delray Beach Fire

Žena bez ijednog dela odeće na sebi spasena je iz šahta u Delrej Biču na Floridi, nakon što je upala u njega pre tri dana.

Nesrećnu ženu čuo je prolaznik kako jeca i tada joj je prišao i šokirao se. Potom je pozvao policiju, a oni i vatrogasce koji su je izvukli na površinu.

Žena je upala u šaht u toku večeri kada je oluja, praćena jakom kišom, besnela gradom. Prilikom pada se onesvestila. Kako je šaht u veoma zabačenom delu grada, gde često po 2-3 sata ne prođe živ čovek, što se kaže, niko i nije mogao da je čuje.

Kada je izvučena napolje, bila je u potpunosti prekrivena tamnim flekama i imala je rane na telu. Bila je dezorijentisana, ali malo kasnije se pribrala. Ipak, na glavno pitanje nije imala odgovor.

“Još ne možemo da utvrdimo kako je dospela u ovu situaciju i šta se dogodilo sa njenom odećom. Da li je bežala od nekoga? Da li je tada bila obnažena? Kako to da ni gaćice na sebi nije imala? Da li ju je neko napao i tražio da skine odeću? Ona i dalje ne može da se seti šta se tačno dogodilo. Kaže da je puno puta padala u nesvest unutra i onda kada je bila pribrana vikala je i plakala, ali je niko nije čuo, jer je dva dana kiša neprestano padala. Ovo što se ničega ne seća ili neće da kaže istinu je najgora opcija u ovom trenutku”, rekao je čovek iz policije Delrej Biča.

Kako je ostala živa? Žena se našla usred revolveraškog obračuna, meci su leteli oko nje (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar