Svekar MILIJARDER poklonio pevačici torbu vrednu STANA u Beogradu! Jana ne krije oduševljenje poklonom

Poklon koji ostavlja bez daha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Jana Todorović, koja je 15. marta napunila 47 godina, nije krila oduševljenje bombastičnim poklonom koji je dobila od svekra milijardera. U pitanju je torba koja je poznatu pevačicu ostavila bez teksta.

“Poklonio mi je torbu, ne mogu da kažem da nisam srećna zbog toga. Ne znam šta da kažem, osim da me je oduševila”, izjavila je Jana, kako prenosi “Mondo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/ Instgaram/ janavip2011

Čuvena “birkinka”, tašna za koju postoji lista čekanja i čija cena može da dostigne vrtoglav iznos, sada je deo garderobera naše pevačice. Pevačica se upisala u listu srećnica koje poseduju ovo blago, a kako se navodi, model Janine torbe košta oko 20.000 evra.

Društvo na ovoj listi prave joj Kendal Džener i Kim Kardašijan koje imaju gomilu pomenutih torbica. Kendal je pre izvesnog vremena pokazala jednu od svojih, koja košta oko 80.000 dolara.

Jana se pohvalila torbom na Instagramu, nakon čega su krenuli komentari da se za te pare može kupiti stan u Beogradu.

 

Jana Todorović BESNA na one koji se rugaju romskim svadbama: Ko pljuje na ŠATOR, završiće u njemu

 



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (2)

  1. Čega se pametan stidi lud i bezobrazan se ponosi! Da li si pametnija sada ili vrednija? Ne, ostaješ praznoglava kad se hvališeš skupim torbetinama dok mnogima isključuju struju zbog nemaštine, ili umiri zbog toga što nemaju za lekove! Neka si je dobila ali ćuti i stidi se.

    Odgovori

Ostavite komentar