Darin odgovor o Žikinoj dinastiji još uvek šokira sve koji čuju: Spomenula je Gidru, pa PRIZNALA sve

Gotovo da ne postoji čovek u Srbiji koji nekoliko puta nije gledao čuvenu "Žikinu dinastiju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumica Dara Čalenić napustila nas je danas u 87. godini posle 45 godina od snimanja kultnog filma “Lude godine”.

Gotovo da ne postoji čovek u Srbiji koji nekoliko puta nije gledao čuvenu “Žikinu dinastiju” u kojoj najveće legende domaće kinematografije Dara Čalenić i Dragomir Bojanić Gidra oživljavaju neprikosnovene Daru i Žiku Pavlović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svi se sećaju Dare sa ogromnim šeširom koja nažalost posle drugog dela filma o “Žikinoj dinastiji” gine posle pada s prozora. Do tada Žika i Dara oduševljavaju svojim komičnim replikama koje i danas mnogi citiraju.

O ovom serijalu i svojoj ulozi progovorila je nedavno glumica Dara Čalenić otkrivši neke, do tada, nepoznate detalje o ovom filmu. Dara nije volela da daje intervjue, a tada je progovorila je na pitanje kako nakon toliko godina vidi sebe u ulozi Dare, ona je otkrila nešto neverovatno o serijalu “Žikina dinastija”:

TUGA do neba: Preminula Dara Čalenić, slavna glumica nas napustila u 87. godini 

– Nisam to ništa gledala do pre dva meseca. Dopalo mi se. Gidra i ja smo kao stvoreni za komediju, pa nije ni čudo što nas je reditelj spojio i izabrao da nosimo film. „Žikina dinastija“ je napravljen za narod, a mi smo prema sebi veoma strogi. Film se voli zbog Gidre, a malo i mene. Ne mislim da sam neka velika glumica. Gledaoce ne možete prevariti. U ovoj priči su se prepoznali obični ljudi i svako je pronašao nešto što ga zanima – iskrena je bila glumica.

Čalenićeva se prisetila i kako je izgledalo snimanje filma koji često gledamo na malim ekranima uprkos činjenici da je skoro pola veka od kada je snimljen, ali i sentence:“Bobo, sine, ljubi ga majka”.

-Tipična rečenica svakog roditelja. Snimanje filma pamtim po tome da je uvek bilo mnogo publike i iza kamere – rekla je tada filmska diva.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar