Ovo je Mihajlo Stupar Šmit čije je telo jutros pronađeno (FOTO)

Niko zasada nije uhapšen ili osumnjičen za zločin, a nije poznato ni šta je motiv ubistva Mihajla Stupara Šmita

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Facebook Mihajlo Stupar Šmit/Printscreen

Policija je identifikovala muškarca koji je ubijen u naselju Raškovac i kako se saznaje radi se o Mihajlu Stuparu (47) zvanom Šmit iz Prijedora.

Telo je pronađeno jutros oko 10 časova u blizini reke Sane. Imao je višestruke povrede glave i sumnja se da je nasmrt pretučen bejzbol palicom, a najverovatnije i pregažen automobilom. Tačno vreme ubistva se utvrđuje, kao i tačna lokacija na kojoj je ubijen. Policija je zbog toga blokirala sve pristupe mestu zločina i uviđaj se radi u krugu od više stotina metara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ima kriminalni dosije

Niko zasada nije uhapšen ili osumnjičen za zločin, a nije poznato ni šta je motiv ubistva.

– Sve što možemo reći je da se radi o ubistvu i policijski službenici preduzimaju sve mere i radnje na otkrivanju počinioca – rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Foto: Printscreen/Facebook

Izvor blizak istrazi kaže da Stupar ima kriminalni dosije i ranije je dovođen u vezu sa trgovinom droge, pa se ne isključuje mogućnost da se radi o kriminalnom obračunu.

– Stupar je poznat kao višestruki prestupnik, a ranije je hapšen u policijskoj akciji “Kondor” koja je bila usmerena na razbijanje kriminane grupe koja se bavila dilovanjem heroina i marihune. Tada je uhapšeno više osoba i pronađena je određena količina droge – kaže izvor blizak istrazi.

Inače, Stupar je u junu 2018. godine bio žrtva teškog krivičnog dela, kada je više puta izboden noževima. Za napad su optuženi Vanja Vuković i Dalibor Railić, koji imaju bogate kriminalne dosijee i sa kojima se veoma dobro poznavao. Na teret im je stavljeno krivično delo nanošenje telesnih povreda opasnim oružjem, za koje je zaprećena novčana ili kazna do tri godine zatvora.

Odavao ih policiji

U optužnici se navodi da su oni Stupara pozvali da se s njima provoza, a potom su ga odvezli u šumu u mestu Orlovci, gde su naglo zaustavili vozilo i noževima nasrnuli na Stupara. Uboli su ga u rame, but, nadlakticu, natkolenicu i levu stranu grudnog koša. U optužnici navodi da su Railić i Vuković tokom napada ispitivali Stupara “zašto ih odaje policiji”, te zašto “uvaljuje” njih i izvesnog Vladu.

Nezvanično se saznaje da se jedan od njih nalazi u zatvoru na izdržavanju kazne.

Brineta opisala vikend ORGIJE na jahtama: Srpkinje su RAZUZDANE, a političari i sportisti – bože sačuvaj!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar