U jeku skandala princ Čarls izašao pred kamere: Mreže bruje o njegovom potezu (FOTO+VIDEO)

Nije komentarisao intervju Megan Markl i princa Harija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug / Ian Vogler / Pool via AP

Princ Čarls viđen je danas u javnosti, nasmejan, ali bez komentara na intervju koji je potresao kraljevsku porodicu i Britaniju.

On je posetio jedan od punktova za vakcinaciju u Londonu, razgovarao sa građanima i medicinskim osobljem, prenosi Daily Mail.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čitav događaj organizovan je posle besane noći u Bakingamskoj palati, gde su kraljica, njena porodica i saradnici, smišljali dalje korake.

Problematično pitanje

Podsetimo, jedna od najšokantnijih tvrdnji Megan Markl i princa Harija jeste navodna zabrinutost “pojedinaca” unutar kraljevske porodice zbog boje kože njihovog, tada nerođenog, sina Arčija.

Problematično pitanje uzdrmalo je svetsku javnost, a oglasio se i otac vojvotkinje od Saseksa, Tomas Markl, koji smatra da Britanci nisu rasisti.

Zanimljiva je reakcija korisnika društvenih mreža, uključujući i na posetu princa Čarlsa punktu za vakcinaciju.

Komentari na mrežama

Na fotografijama i snimku, naime, vidi se kako obilazi centar, a posebnu pažnju posvetio je ljudima tamne puti.

Princ Čarls se pojavio na klinici i pobrinuo da kamere budu uključene, dok se smeška i priča sa crncima”, jedan je od komentara na Twitteru.

Drugi korisnik je rekao da je ovo odlično odrađen PR.

“Princ Čarls i Kamila se odjednom sreću s ljudima tamne kože, pred kamerama. Kakav očajnički potez da bi svetu poslali poruku: Nisam rasista”, napisao je.

I dok javnost spekuliše ko je iz palate komentarisao Arčijevu boju kože, Opra Vinfri javno je obelodanila da je princ Hari naglasio da to nisu kraljica Elizabeta, niti vojvoda od Edinburga.

Nije mi otkrio identitet osobe, ali je želeo da bude siguran da to nije bila njegovi baba, ali ni deda”, rekla je voditeljka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar