Komšije OTKRILE novi detalj svirepog ubistva u Borči: Nedeljko ubio svog cimera ZBOG duga od 170 evra?

Uvek je bio čudan mladić, izlazio je sa problematičnim društvom, ali niko baš nije očekivao da je sposoban da ubije nekoga, kaže komšija Nedeljka V.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Ovim rečima komšije iz opštine Opovo opisuju Nedeljka V. (28) koji je u četvrtak počinio brutalan zločin kada je nasmrt pretukao svog cimera u beogradskom naselju Borča.

Inače, Nedeljko je nakon ubistva, mrtvog cimera Miroslava M. (29) izbacio u žbunje ispred zgrade, a zatim se navodno vratio u stan u legao da spava. Budući da je Nedeljko rodom iz Opova, meštani ovog sela svakako da nemaju reči hvale za njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dosta ljudi zna njegovu porodicu, on ima i mlađeg brata, međutim njih dvojica su skroz različiti. Njegov brat je dobar mladić, bavio se sportom, a Nedeljko je uvek bio čudan – navela je jedna od komšinica Nedeljka V.

– Čuli smo da je počeo pre nekog vremena da živi sa njim u iznajmljenom stanu u Borči. Verovatno je da su obojica koristili narkotike, zato su i rešili da budu zajedno. Navodno je u pitanju dug od 170 evra, zbog čega ga je Nedeljko ubio – priča za jedan od Nedeljkovih poznanika.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, telo, koje je bilo pokriveno delom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

– Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja – rekao je izvor.

 

Kamere snimile

Prema rečima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

– Sedeo je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način reši se beživotnog tela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najverovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera – kaže izvor i dodaje:

– Poneo ga je do susedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar