Mislio je da je gotovo, a onda ga je život demantovao: Sanja Ilić je kraj života proveo sa ovom plavušom

Sanja Ilić je za medije govorio da se nakon smrti prve supruge nije nadao da će naći ljubav

Foto: Printscreen/youtube

Srbiju je danas pogodila vest o smrti Aleksandra Sanje Ilića. Poznati kompozitor Sanja Ilić “Balkanika” pre pet godina je postao udovac kada je njegova supruga, čuvena diva stare Jugoslavije, Zlata Petković umrla u 58. godini života od moždanog udara. On se 1. oktobra 2016. godine oženio sa homeopatkinjom Tatjanom Karajanov sa kojom se često pojavljuje u javnosti.

Sanja Ilić je za medije govorio da se nakon smrti prve supruge nije nadao da će naći ljubav. Ipak, život ga je demantovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom “Hilia” drži koncerte meditativne muzike. Njen glas će se uskoro čuti u dopunjenom izdanju “Team Songa“ za “Air Srbiju“ – rekao je za tada Sanja Ilić.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar