“Bravo, sine!”: Majka ponosna što joj je sinčić PRETUKAO vršnjaka, a ovom porukom zgrozila je sve

Tvrdi da će i naredni put isto reagovati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/itslauramazza

Influenserka i majka troje dece iz Melburna zapanjila je pratioce na Instagramu poslednjim postom u kojem je ishvalila svog sina koji je pretukao vršnjaka.

Laura Maza (33) naglasila je da je priželjkivala da se ovo dogodi.

“Moj šestogodišnji sin je pravi medvedić, što se kaže. Nikad se nikom nije suprotstavljao niti je ikada udario nekoga, naročito ako nema razloga za to. Međutim, sada je došao kući i rekao mi je da mu je učiteljica naredila da mi ispriča šta se dogodilo. A dogodilo se to da je na odmoru u dvorištu pojurio nekog dečaka i gurnuo ga na zemlju a onda ga je udarao u lice. Mali je počeo da plače, a moj sin je otišao do učiteljice”, napisala je Laura.

Dodala je da je dečak bio uznemiren jer nikada nije udario drugo dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Mazza (@itslauramazza)

“Rekao mi je još pre tri nedelje da ga taj dečak uznemirava. Bukvalno ga je terorisao. Gurao ga je, rugao mu se, svašta mu je radio. Nisam htela da se mešam. Mislila sam i da preteruje. Tako da je mom sinu prekipelo. Da li sam ponosna što ga je prebio? Da. I sledeći put bih bila. Iako sam od onih koji uvek kažu da nasilje ništa ne rešava, ako imate nekog nastrljivca koji vas stalno kinji i zlostavlja, jednom MORATE da mu se suprotstavite”, napisala je Laura u poruci na Instagramu.

I pored prilično logičnog objašnjenja zašto je ponosna na sina, na Instagramu su je napali mnogi.

“Kako možeš tako da razmišljaš? Trebalo je da sa sinom izgradiš takav odnos da ti se prvi dan požali na dečaka, pa da pratiš situaciju. Na kraju krajeva da pre eskalacije sukoba odeš u školu”, “Evo još jedne koja pravi malog siledžiju”, “Grešiš mnogo u razmišljanju. Videćeš kad posle mesec dana bude neko drugo dete izudarao. Daješ mu vetar u leđa”, pisali su ljudi.

Počeli u toaletu škole, završili u krevetu NJENOG SINA: Profesorka uhapšena zbog zlostavljanja đaka



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar