Branka Sovrlić iskreno: Imam VILE i stanove jer nisam imala PORODICU

Pevačica za Objektiv govori o svojoj karijeri, ali i imovini, i objašnjava kako je njen privatni biznis opstao i u vreme krize

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Sporcic

Folk pevačica Branka Sovrlić „gazi” 64. godinu, ali i dalje izgleda i oseća se odlično.

S obzirom na to da se na vreme obezbedila, njenu egzistenciju nije ugrozila ni pandemija. Branka ima imovinu u Sarajevu i u Beogradu: tri stana, vilu na Ilidži i dva restorana, a u razgovoru za list Objektiv otkrila nam je na šta voli da troši novac, kome planira da ostavi imovinu i čime se zanimala tokom pandemije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Živim normalan život, bez poroka, samim tim sam mogla da imam više. Zarađivala sam i ulagala u ono što volim – stilski nameštaj. Živela sam i u Parizu neko vreme, uvek sam obraćala pažnju na te detalje, volim da sređujem, dekorišem kuću. Obožavam i cveće, sve sam sama sadila u bašti”, rekla nam je Branka, koja je posebna i po tome što, za razliku od većine svojih koleginica, nikada nije imala estetske operacije.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Sporcic

“Srećna sam što nemam nikakvih hirurških zahvata, sama se i farbam, ni na to ne trošim pare”, rekla je pevačica za Objektiv.

Pevačici je jedino žao što se ona i njen suprug, poznati menadžer Sadik Pašić, nisu ostvarili kao roditelji, pa smo je pitali da li će možda bratovoj deci jednog dana prepisati imovinu.

“Ne znam, imaju i njegova deca i unučići dosta, ne brinem se, videćemo”, rekla je Branka.

Lola Stojanović

Ostatak teksta pročitaje u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE, PRONAĐITE U IZDANJU LISTA OBJEKTIV ZA 23. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar