Miroslav Ilić OTKRIO šta mu je Đorđe poklonio za rođendan: Stoji u mojoj kući, to mi je AMAJLIJA (FOTO)

Znak pažnje star godinama pevač i dalje čuva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Miroslav Ilić bio je veliki prijatelj pokojnog Đorđa Balaševića, a u jednoj emisiji rešio je da otkrije jednu anegdotu sa svog koncerta u beogradskoj Areni, kada mu je gost bio legendarni Panonski mornar.

Bilo je to na njegov rođendan kada mu je Đole poklonio svoju košulju, jer nije imao pripremljen poklon za njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Miroslave, ništa ti nisam kupio za rođendan i otkopča čovek košulju i mrtav hladan kaže: “Izvol’te”, i to stoji u mojoj kući kao amajlija. Ovo je jako stara košulja, vrlo retko je oblačim. Želim da što duže traje, ovo mi je poklon od mog Đoleta Balaševića”, ispričao je Miroslav u emisiji posvećenoj Panonskom mornaru na RTS-u i dodao:

Foto:Printscreen/Youtube

Tužan ISPRAĆAJ panonskog mornara: Đorđe Balašević sahranjen kao u svojoj pesmi ”Ako umrem mlad…”

“Imao sam ogromnu želju da mi bude gost te večeri na koncertu u beogradskoj Areni. Prvo, što sam bio prvi narodnjak koji je pravio koncert u Areni. A osim toga, moja publika obožava Đoleta Balaševića. I on to nije mogao da veruje. I onda me je stalno držao na kratkom kanapu. Ja sam došao u Arenu, ne znajući da li će doći ili ne. I da nije došao, moj odnos prema njemu se nikako ne bi promenio”,  rekao je Miroslav i istakao da mu je Đole bio mnogo, mnogo više od samo gosta na koncertu.

Foto:Printscreen/Youtube

Đorđe Balašević SAHRANJEN uz pesmu “Olivera”: TAMBURAŠI ga ispratili na večni počinak

“I ja se već spremam za koncert, pertlam cipele, i čujem njega: ‘Da nisam ja okasnio možda?'”, nasmejao se pevač dok se prisećao svog prijatelja.

Podsetimo, Đorđe Balašević, preminuo je u petak, 19. februara u 67. godini života u bolnici u Novom Sadu, gde je primljen zbog upale pluća uzrokovane koronavirusom.

Sahranjen je u nedelju, 21. februara, na Gradskom groblju u Novom Sadu, a sahrani su prisustvovali samo porodica i najbliži prijatelji.



Izvor: Objektiv.rs, RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar