GLAVNA TEMA u regionu: Nakon Vučićevog intervjua hrvatskim medijima svi govore samo o Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon tri godine od svoje posete Zagrebu dao je intervju za jedan hrvatski medij

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

Intervju koji je Vučić dao za televiziju RTl naišao je na snažan odjek u regionu. Brojni mediji preneli su izjave predsednika Srbije i fokusirali se na različite teme koju su obrađene tokom razgovora.

Tako “Jutarnji list” u svoj fokus stavlja odnos između Hrvatske i Srbije, ali u podnaslovu teksta govori se i o uspešnoj vakcinaciji u našoj zemlji.

Foto: Jutarnji.hr/Printscreen

Na istoj liniji je i ugledni portal “24sata.hr” koji u naslovu svog teksta navodi iskrene reči predsednika Srbije o tome da se sa hravatima “ne volimo najviše na svetu”. Takođe, i ovaj medij prenosi izjave o uspehu masovne imunizacije stanovništva protiv korona virusa u Srbiji.

Foto: 24 sata/Printscreen

Portal “Telegram” je kao najvažniji deo Vučićevoj intervjua izdvojio pitanje nestalih iz ratova na teritoriji bivše Jugoslavije.

Foto: Telegram.hr/Printscreen

Isto tako je i portal “Index” objavio tekst koji u fokus stavlja odnos između Srba i Hrvata.

Foto: Index-hr/Printscreen

Iako se u naslovima može primetiti da je fokus Vučićevog intervjua stavlje na odnose između Srbije i Hrvatske, svaki od uglednih hrvatskih medija je detaljno preneo izjave o vakcinaciji u Srbiji još jednom potvrđujući da naša zemlja služi za ugled čitavom regionu kako se treba nositi sa pandemijskom krizom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar