Treći dan POTRAGE: Fotografije nestalog Jovana preplavile Niš, ovo je rekonstrukcija njegovog KRETANJA

Jovanove fotografije podeljene su i niškim taksistima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Policija i porodica već treći dan tragaju za Jovanom Veselinovićem (18) iz Niša, maturantom Umetničke škole koji je nestao u sredu, 17. februara, oko 23 sata u Bulevaru Nemanjića u tom gradu, kada se od druga vraćao kući.

PREOKRET drame u Nišu: Majka nestalog Jovana za Objektiv otkrila pravu istinu o MISTERIOZNOJ devojci

Jovan je bio kod druga sa društvom kako bi igrali video igre, a sa majkom se poslednji put čuo oko 21.30 sati. Kasnije je krenuo kući sa dvojicom drugova i drugaricom, koju je usput ispratio. Njih troje su se rastali kod TC “Zona 1” u Bulevaru Nemanjića, što je na samo desetak minuta od njegove kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, do kuće nije stigao. Poslednji pouzdan trag je da je Jovanov mobilni telefon lociran oko 4 sata iza ponoći. Posle toga je isključen i od Jovana nema traga.

Ovo je rekonstrukcija Jovanovog kretanja na osnovu dosad poznatih podataka, objavljena u nadi da će se neko setiti bilo kakvog detalja koji bi pomogao u njegovom pronalaženju i bezbednom povratku kući. Ako imate ikakve informacije, molimo vas da se javite najbližoj stanici policije.

Foto: novosti.rs

1) Jovan Veselinović iz Niša, 18-godišnji maturant, nestao je kod Tržnog centra “Zona 1” u Bulevaru Nemanjića u Nišu, u sredu uveče oko 23 sata, nakon što se rastao sa drugovima. U trenutku nestanka na sebi je imao teget farmerke, tamniju jaknu, crni duks i crne patike.

2) Jovan bi se od TC “Zona 1” obično vraćao kući u smeru ka zgradi “Lepa Brena”, a potom dalje Ulicom Branka Miljkovića.

3) Nekada bi, ipak, išao alternativnom rutom kroz parkić iza TC “Zona 1”.

4) Zatim bi nastavio preko malog mosta u Đerdapskoj ulici ka Ulici Branka Miljkovića.

Foto: Printscreen/Instagram

Ako ste se kretali ovim delovima Niša u to vreme u sredu uveče, i ako se setite da ste slučajno videli nestalog Jovana Veselinovića, molimo vas da to prijavite policiji i na taj način pomognete u Jovanovom pronalaženju i bezbednom povratku kući.

Kojim putem je kritične noći Jovan krenuo, za sada nema potvrde. Vlasnicima lokala u tom kraju upućen je apel da samoinicijativno pregledaju snimke sa kamera video nadzora, kako bi eventualno na nekom snimku možda bio uočen Jovan.

Jovanove fotografije podeljene su i niškim taksistima, a oblepljene su i širom grada na stubovima ulične rasvete, ulazima u radnje, ugostiteljske objekte…



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar