“Tada će biti KRAJ”: Slavni profesor izračunao TAČAN datum kada ćemo pobediti koronu

Informacija koju svi željno iščekujemo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Sky news

Član uticajne grupe naučnika za hitna istraživanja (SAGE) u Velikoj Britaniji, profesor Džon Edmunds, poručio je svojim sunarodnicima da bi do Božića, odnosno kraja godine koronavirus mogao da bude pobeđen.

Edmunds je dodao i da taj termin može da se odnosi i na druge zemlje u Evropi uključujući i one na Balkanu, kod kojih bi potpuno stavljanje pod kontrolu moglo da usledi već u oktobru.

Doktor koji je PREDVIDEO pandemiju otkrio važne stvari: Neće biti KRAJA, ali jedna stvar uliva nadu

“Velika Britanija bi mogla da, manje-više bude ‘očišćena’ od koronavirusa do Božića“, poručio je Edmunds koji je zahvaljujući svojim dosadašnjim prognozama i preciznim računicama postao veoma cenjen i omiljen u narodu i u medijima.

Edmunds je naglasio da od ove godine nema ništa, u smislu opuštanja i povratka na staro, ali da će već od januara 2022. stanovnici moći da se ponašanju uglavnom kao pre.

“Nove mutacije koronavirusa u Evropi, kao i problemi u isporukama vakcina od zemlje do zemlje uticaće na to da se epidemija još neće stišavati sve do jeseni. Bez obzira na to da li će Velika Britanija do leta vakcinisati celo stanovništvo ili ne, zbog konstantnih putovanja i kretanja ljudi po Evropi, virus će uvek pronalaziti put da dopre do organizama. Tek kada se sprovede masovna vakcinacija, govoreći iz evropskog ugla posmatranja, a tu mislim na termin do Božića, moći ćemo da kažemo da koronavirus više neće praviti ozbiljne probleme”, kaže Edmunds, prenosi Independent.

On je dodao i da se popuštanje mera mora tokom godine sprovoditi vrlo oprezno i precizno, kao i da se nikako ne sme desiti da svi u isto vreme, dakle i kompanije, škole, fakulteti, otvore svoja vrata.

“Moramo ići postupno i biće sve u redu. Tako mislim i za ostatak Evrope”, dodao je Edmunds.

Gejts upozorava: Koronavirus nije ništa u odnosu na ono što sledi, svet očekuju DVE OPASNOSTI



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar