Hrvat odigrao najluđi tiket ikada: Uzeo 100.000 evra zbog autogola u 97. minutu! (VIDEO)

Ostale opklade prošle su manje-više bez većih problema, ali je zato srećnik proživeo pravu dramu s utakmicom turske lige između Gazijantepa i Hataja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dinendra Haria/Zuma Press/Profimedia

Jedan srećnik iz Hrvatske dobio je u nedelju 100.000 evra na kladionici nakon što je uložio 10 evra na 24 para i sve ih pogodio.

Odabrao je sve parove iz istog dana uglavnom s malim koeficijentima. Najveća kvota bila je 1,90 i to na pobedu Hofenhajma protiv Kelna te ona da Verona neće izgubiti od jakog Napolija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ostale opklade prošle su manje-više bez većih problema, ali je zato srećnik proživeo pravu dramu s utakmicom turske lige između Gazijantepa i Hataja na kojoj je prognozirao da gost neće izgubiti.

Gazijantep je poveo u 30. minutu i taj rezultat stajao je sve do sedmog minuta sudijske nadoknade kad je nesrećni Žunior Moraiš ubacio loptu u vlastitu mrežu za 1:1.

Poslednja dva para na listiću bila su “X2” na Sampdoriju u gostima kod Parme te pobeda Atletica protiv Valensije. Sampdorija je rutinski pobedila 2:0, a Atletiko je morao da preokrene protiv Valensije da bi slavio sa 3:1. Gosti su poveli u 11. minutu majstorijom Uroša Račića, ali je Žoao Feliks u 23. izjednačio. Luiz Suarez je u 54. pogodio za 2:1, a pobedu “jorgandžijama” i ogroman dobitak za srećnog igrača potvrdio je Anhel Korea u 72. minutu.

Otkrivamo kako Jokić troši svoje bogatstvo: Niko u istoriji košarke nije na ovo davao novac! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar