Eva Ras otkrila ISTINU o 50 godina mlađem dečku: “Jedva čekam da umrem”

Pokrenula lavinu komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Prva

Poznata srpska glumica Eva Ras šokirala je naciju kada je u emisiji “Ekskluziv” predstavila 50 godina mlađeg dečka Vuka Đuričića, inače pobednika rijalitija “Maldivi”.

Mnogi su se pitali otkud Eva u toj priči, budući da je sama otkad je postala udovica, međutim, to je sve bila šarada za gledaoce.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je divan skeč koji smo napravili Vuk i ja. Mnogo me je nasmejalo dok smo snimali taj prilog. Sa druge strane, nemoguće je da nađem emotivnog partnera, jer je moj suprug na onom svetu. Jedva čekam da umrem i da odem kod njega. Bog me još uvek drži na ovozemaljskom svetu i nemam tu mogućnost da prekinem život. Sve ima svoje vreme, tako je i moja mladost prošla. Imala sam divnog muža i ja ne mogu da ga izneverim”, kaže Eva za “Blic”, pa se osvrće na muško-ženske odnose u kojima postoji velika razlika u godinama.

“Svet je veliki i svako ima pravo da živi svoj život. Kao što mene neki osuđuju što živim sama, tako neki osuđuju Vericu Rakočević i njenog partnera. Ona ima pravo na svoj život. Ceo svet je jedna velika pozornica i svako neka igra svoju ulogu kako želi”, zaključuje Eva Ras za “Blic”.

ŠOK! Eva Ras pokazala mlađeg DEČKA, on kaže da je s njom zbog penzije: Mi se volimo, ona je moja smokvica

Šta je Vuk pričao o Evi, navodnoj partnerki, saznajte na linku iznad.

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar