DOKTORKA OBJASNILA

Dr Grujičić RAZBILA MIT da je kineska vakcina loša: “Dosta više s tim BEZOBRAZLUKOM i sluđivanjem naroda”

Ona naglašava i da je Srbija jedina zemlja u kojoj svako može da bira koju će vakcinu da primi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv / Stefan Kojić

Danica Grujičić, direktorka Instituta za radiologiju i onkologiju, ističe da pojedini mediji treba da prestanu s opasnim sluđivanjem naroda da kineska vakcina, koja je stigla i u Srbiji, navodno ne valja.

– “Sinofarmova” vakcina je 100 posto sigurna i bezbedna i prošla je sve procedure Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS), što je garant da je apsolutno bezbedna za upotrebu. I dosta više s tim bezobrazlukom i sluđivanjem. To je ona zapadnjačka priča – sve što je iz Kine, ne valja. Svako ko ima neka pitanja o vakcini treba da pita ALIMS. A ja vam garantujem da je svaka vakcina koju odobri ALIMS 100 odsto u redu – ističe Grujičićeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona naglašava i da je Srbija jedina zemlja u kojoj svako može da bira koju će vakcinu da primi.

Dr Grujičić otkrila šta MORA da se uradi: To je jako važno za ZDRAVLJE naše dece 

– Gde to ima da možeš da biraš hoćeš li američku, rusku, kinesku, britansku! Nigde, samo u Srbiju. I sad ni to ne valja. Svaka vakcina koju odobri ALIMS je dobra i samo da što pre zaustavimo ovo zlo. Dosta više s tim pričama – kaže ona.

Dr Grujičić SLOMILA najveći mit o virusu: Tvrdi da je ovo prava ISTINA o pušačima i koroni 

Podsetimo, masovna vakcinacija građana Srbije protiv koronavirusa počela je danas na Beogradskom sajmu i na Institutu Torlak.



Izvor: Kurir

Komentari (30)

  1. Ja sam se prijavila za kinesku, pa me jos nisu zvali. Mog oca zvali posle dva dana. Skoro ce i revakcinu,da primmi. Al je stariji od mene 30 godina. Da li vam to nesto govori?

    Odgovori
  2. Mađari prihvatili i kinesku vakcinu. Bravo za Orbana i mompaniju, a ovi ostali neka se "čipuju", ionako su već odavno postali roboti satanista !

    Odgovori
  3. Mađari prihvatili i kinesku vakcinu. Bravo za Orbana i mompaniju, a ovi ostali neka se "čipuju", ionako su već odavno postali roboti satanista !

    Odgovori

Ostavite komentar