Nađa (36) je za 7 dana spavala sa 6 žena, njen dečko je imao 5 ljubavnica, a onda su se našli u krevetu!

Nađa je opisala svoja biseksualna iskustva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/nadiabokody

Australijska seks kolumnistkinja Nađa Bokodi (36) ponovo je privukla veliku pažnju, ovoga puta tekstom u kojem opisuje svoje seksualne avanture sa ženama.

Nađa, koja je već dugo u stabilnoj vezi, kaže da je pre tri meseca odlučila da isproba koncept “otvorene veze” i iz prve ruke opisuje svoja iskustva i kako je njen partner reagovao na sve to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sad ili nikad. Popila sam piće, nagnula se napred i šapnula: Želim da te poljubim. Žena preko puta mene se osmehnula, zagrlila me i privukla me sebi. Njene usne su imale ukus poput jagoda i vina. “Volela bih da te vidim ponovo”, napisala sam joj u poruci dok sam se vraćala kući”, započinje Nađa svoju priču.

“Moj dečko je sedeo na kauču kada sam ušla u kuću. “I, kako je bilo?”, pitao me je sa osmehom. Iako retko pričamo o tome, mi smo u otvorenoj vezi. Pre 3 meseca odlučila sam da probam nešto novo i pitala sam svog partnera: “Da li si ikada želeo seks sa nekom drugom ženom?”, a on je odgovorio: “Ne baš”. A šta kada bih ti rekla da me to pali, uzvratila sam ja, a on me je pogledao: “Stvarno?”, pitao je, a ja sam ponovila: Stvarno”, priznaje Bokodi i nastavlja:

Foto: Instagram/nadiybokody

“Iskreno, nisam bila sigurna kako ću regovati na činjenicu da moj dečko spava s drugim ženama. Šta ako seks bude bolji, šta ako one budu atraktivnije i zanimljivije od mene. A sa druge strane, ta pomisao me je uzbudila, kao da me je činjenica da moj dečko privlači druge žene, naterala da ga posmatram na sasvim drugačiji način. Dogovorili smo se da ne viđamo ljude koje od ranije poznajemo, kao i da nikada ljubavnice ne dovodimo kući. Neka granica mora da postoji”.

Foto/Instagram/nadiabokody

“Za sedam dana imala sam seks sa 6 žena. Uvek sam želela da istražim biseksualnu stranu svoje ličnosti. Za to vreme, moj dečko je imao 5 ljubavnica. A kada smo se posle toga našli u spavaćoj sobi, umalo nismo polomili krevet. Seks je bio neverovatan. Ima nešto u tome da su karte otvorene i da ne morate da lažete svog partnera. Uostalom, to nam je najvažnije pravilo: da uvek govorimo istinu jedno drugom. To je, pa skoro, seksualno oslobađajuće”, kaže Nađa.

Foto: Instagram/nadiabokody

“Takođe, mi ne mislimo da je seks nužno povezan sa ljubavlju. Ako me je ovo iskustvo nešto naučilo, to je da ne postoji “pravi” način za vezu. To, normalno, ne znači da sam shvatila suštinu života. Ono što je sigurno, nastaviću da se viđam sa lepim ženama, a posle toga ću dolaziti kući i imati seks s mojim dečkom”, zaključila je Nađa Bokodi.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

Ostavite komentar