Nadežda iznela SKANDALOZNE detalje: Tukao me je i SILOVAO, izbacivao me je golu na sneg! (VIDEO)

Pevačica se zaplakala govoreći o ovoj temi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaofficial

Pevačica Nadežda Biljić sinoć je, za crnim stolom, govorila o odnosu sa Tomom Panićem, a u jednom trenutku iznela je i mnoge potresne, a do sada neotkrivene detalje iz privatnog života.

Naime, Nadežda je otkrila da je bila u vezi tri godine u kojoj ju je dečko maltretirao, izbacivao je golu na sneg, tukao!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam sve pokušala, ali on (Toma) mene mrzi. On želi da mi vidi leđa. Priča da sam loša majka, a ja sam pokušala sve, trudila sam se da spasim svoj brak, svoju porodicu. On mene uopšte ne volim, šta više ne podnosi me. Ja nisam jadnica. On je manipulator, koji mene krivi za sve. On meni pomenuo čoveka sa kojim sam bila 3 godine. Čoveka koji me je maltretirao, silovao, izbacivao golu na ulicu. To je moja bolna tačka. On mene ponižava, priča jadno moje dete, a jebao na detetovom odelcetu. Ja sam sve pokušala a on nije, i sebe pere”, pričala je Nadežda kroz suze.

Nadežda NASRNULA na Miljanu Kulić: Obezbeđenje ih razdvajalo, usledila velika KAZNA! (VIDEO)

“Ja sam u Novom Pazaru bila sa momkom koji me je gledao kao malo vode na dlanu. Ovo je više sramno i bedno i jadno kako se pere za ono što je uradio. njega boli ona stvar i za mene i za dete, on samo želi Paulu. On sa mnom nije srećan. Ja sam imala više šema, ne krijem, ali on je gori od mene, jer ja nisam bila u vezi tada, a on je bio u braku kada je j…”, pričala je Nadežda, a zatim dodala:

“Jutros mi je spomenuo čoveka s kojim sam živela tri godine, koji me je tukao i silovao! Udario me u tačku od koje se nikada neću oporaviti. Čoveka koji me je zaključavao u kuću, izbacivao me golu na sneg, koji me je silovao, koji mi je pravio pakao od života i on to zna. On je to meni danas spomenuo, tako da, ovolika količina mržnje… Nikada nisam videla da neko nekoga ovoliko mrzi kao on mene”, govorila je Nadežda kroz suze.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar