Volim svog ljubavnika i spremna sam da napustim muža, ali on ne želi da ostavi svoju ŽENU

Smatra da je ljubav između njih iskrena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Zbog problema u kome se našla, jedna žena je zatražila savet od čuvene psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

Ona je objasnila u kakvoj situaciji se nalazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I priznala da ne zna šta da radi.

Ona je u braku sedam godina i imaju troje dece, ali su imali podosta problema sa njegovom bivšom ženom, sa kojom ima sina.

O toj situaciji je počela da razgovara sa kolegom sa posla, koji je takođe imao probleme u braku. Komunikaciju su nastavili i tokom karantina, a kada su se vratili na posao, atmosfera među njima je bila napeta i započeli su aferu.

Foto: Freepik/gpointstudio

“Seks je bio poseban. Svakog dana smo dolazili ranije, ili ostajali duže na poslu, a noću smo razgovarali telefonom”, ispričala je ova žena i nastavila: “Međutim, njegova supruga je pronašla naše poruke i zapretila mu da će ga izbaciti iz kuće.”

Ona je dodala i da ju je ta situacija podstakla da svom suprugu kaže istinu, a da ju je on molio da ostane sa njim i obećao joj da će se promeniti.

Ljubavnik ju je, narednog dana, porukom obavestio da želi da prekine odnos sa njom i da smatra da treba da se fokusiraju na brakove.

Oni se od tada nisu čuli, a njen suprug se trudi da popravi njihov odnos, mada ona ima osećaj da je guši, objasnila je ova žena.

Foto: Freepik/gpointstudio

Previše ste opčinjeni ljubavnikom

“Vi i vaš ljubavnik očigledno privlačite jedno drugo, ali ste vi previše opčinjeni njime i vaš suprug ne može da se nadmeće sa njim. Vaša afera nikada nije bila testirana svakodnevnim stvarima i čini se da vas ljubavnik odustaje čim postoji šansa da od njega zatražite ozbiljnu vezu. Budite hrabri i blokirajte svog ljubavnika. Deluje da je vaš suprug učio na svojim greškama”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar