Nije LAŽ: Željko Mitrović i Skaj Vikler izbacili još jedan DUET (VIDEO)

I nije poslednji put!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen/ Youtube/ ŽeljkoMitrović

Ceo region sada već zna da je Željko Mitrović 1. decembra sa svojim bendom “The Monx” izbacio prvi video “Gubi se” koji sada broji više od 2 miliona pregleda.

Pesma koja je pokrenula lavinu, kako u muzičkim krugovima, tako i kod publike, zapravo je prva u nizu od 30 pesama za koje Željko namerava da iskomponuje, isproducira i snimi video. U pitanju je opklada i izazov od strane muzičke zajednice Srbije, koju je Željko sa ogromnim entuzijazmom prihvatio i bacio se na ozbiljan posao!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prošlog utorka osvanuo je fanki hit, gde se Željku i njegovom bendu “The Monks” pridružio niko drugi nego Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, heroj ulice svih ljubitelja soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Spoj Viklerovog vokala i energije sa mladom Isidorom Mitić, iznedrio je pesmu “Dodaj mi fank” koja je brzo dobila svoje poklonike.

foto: Printscreen/ Youtube/ ŽeljkoMitrović

Ova uspešna saradnja ostavila je veliki utisak ne samo na publiku, već i na Željka, Viklera i “Monkse”. Dobre stvari zaslužuju još bolji nastavak, i otuda i želja za najnovojom saradnjom!

Četvrta pesma i video koji je ugledao svetlost dana je lucidna i energična numera “Laž”! I to opet i baš sa Skaj Viklerom. Isidora i Vikler su se i ovog puta sjajno snašli, da svojim specifičnim vokalima dočaraju ovaj fanki bit koji je iskren, ali ne i naivan – baš kao i beogradski asfalt.

Skaj Vikler i Željko Mitrović zajedničkom FANK pesmom ODUŠEVILI muzičare Beogradske filharmonije (VIDEO)

Željko Mitrović praši sa svojim bas deonicama, ostavljajući utisak da je možda baš sada njegova tehnika još bolja i umešnija nego kada je bio član Beogradskog benda – Oktobar 1864, sa kojim je izdao tri studijska albuma.

Dve trube, dva trombone i saksofon dodatno oplemenjuju ovu stvar, dodaju magiju koja je specifična za duvačke instrumente i apsolutno perfektno se integrišu sa bendom “The Monx” sastavljenim od vrsnih muzičara koji svakom novom pesmom dokazuju da su i te kako dorasli ne tako lakom izazovu od 30 pesama za 30 nedelja. Bend takvog kapaciteta i takvih članova, postao je na ovdašnjoj sceni pojam za ozbiljnost, profesionalnost i kreativnost, i sa takvim karakteristikama saradnja sa njima sada se već može ubrajati u prestiž.

I nije laž! Željkova četvrta pesma, a druga u saradnji sa Viklerom – donosi gruv kakav jedna metropola zaslužuje. Gruv koji je postao svima jasan. I nema nameru da se na tome zaustavi!

Ovo novo muzičko ostvarenje Željka i ekipe poslušajte u nastavku.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar