SREĆAN KRAJ

On je našao Milicu i Stefana: Otkriveni novi detalji POTRAGE za mladim parom

U potrazi učestvovao i veliki broj lovaca, kao i građani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Stefan Rusov i Milica Mirjanić pronađeni su živi i zdravi u blizini mesta Brezovica, nakon celodnevne potrage. Mladom paru se zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi u blizini manastira.

Načelnik Policijske stanice Despotovac Bojan Ilić rekao je da je u potrazi učestvovao i veliki broj lovaca, kao i građani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nestanak je prijavljen oko 2.20, posle ponoći i od tog momenta u akciju spasavanja i pronalaženja uključilo se 80 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i zaposleni u javnom preduzeću ‘Srbija šume’, veliki broj lovaca iz okolnih lovačkih društava, građani“, rekao je Ilić i objasnio da je potraga vođena po vrlo nepristupačnom i teškom terenu, lošim vremenskim uslovima i noću zbog čega je korišćena termovizijska oprema i uređaji za noćno osmatranje.

Srećan KRAJ potrage: Evo šta se dogodilo Milici i Stefanu, zbog ovoga ih je tražila cela Srbija 

On je ukazao da su Stefan i Milica pronađeni od strane lovca, angažovanog u potrazi, danas oko 17. 30 sati bez povreda i promrzlina.

Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE nakon spasavanja Milice i Stefana: Srbija STREPELA zbog mladog para (FOTO) 

Podsećamo, Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su krenuli u automobilu “pežo 207” bele boje ka izletištu Lisine, izgubio se svaki trag, a nestanak su prijavili roditelji. Potraga se završila srećno, a mladi par je pronađen nepovređen.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar