Nezapamćen skandal: Fudbalske superzvezde u krevetu s istom ženom – eksplicitne fotke stigle uz Bibliju!

Ovako nešto samo veoma poremećen um može da smisli - njih dvojica, ista devojka,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/The Sun

Slava ume da mnogima “dođe glave”. Takav je trenutno slučaj sa Dijegom Kostom, aktuelnim fudbalerom Atletiko Madrida i Gabrijelom Žesusom, asom Mančester Sitija.

Iako su njih dvojica jedni od najcenjenijih napadača možda i na svetu, iza zatvorenih vrata rade svašta, a ponešto od toga završi i na društvenim mrežama. E sada, da li greškom ili nečijom zlom namerom…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema pisanju engleskog portala “The Sun”, njih dvojica na tim fotografijama nalaze se u krevetu sa istom ženom, a da stvari budu još daleko, daleko gore, one su isplivale u javnost tako što su pronađene u Bibliji pronađenoj u kesi sa humanitarnom pomoći i sve se odigralo u prostorijama jedne humanitarne organizacije u centralnom Londonu.

Jedna gospođa došla je kako bi udelila određene stvari, uključujući i tu “svetu knjigu”, a deluje kao da su na fotografijama njih dvojica u različito vreme, ali nije jasno utvrđeno, barem za sad, radi li se o istom datumu.

“U našu humanitarnu organizaciju obično stižu društvene igrice, korišćene stvari, nošena odeća, tako da je ovo definitivno bila velika razlika”, istakao je izvor “The Sun”-a sa lica mesta.

Ono što definitivno jeste jasno to je da se na fotkama nalazi ista gospođica, a veliko je pitanje ko je ona. Sve što je poznato je da je torbu donela jedna osoba latinoameričkog ili španskog porekla, rekavši da su to stvari “jednog prijatelja” koje su ostale posle njegovog iseljenja iz Velike Britanije.

E, ovo je stvarno previše: Vrela akcija zvezde Liverpula i gole trudne žene, sramno šta joj radi! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar