Zovu ih “LUBENICE”, poludeću! Ženi od 12. godine neprestano RASTU grudi, svaki brushalter joj puca (FOTO)

Na početku joj je prijala popularnost kod momaka, sada je van sebe od muke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Caters news agency printscreen

Porodica Kajle Romero (27) iz Hjustona nedavno je zamolila ljude dobre volje da joj na stranici GoFundMe uplate makar jedan dolar za operaciju smanjivanja grudi, pošto oni nisu materijalno dobrostojeći.

Kajla je već dve godine u depresiji jer joj grudi od 12. godine neprestano rastu i više ne zna šta će oko toga da radi. Problem na početku naravno nije bio – problem, već “slatka muka”.

Medicinska sestra podigla majicu u KOVID ambulanti i pokazala grudi: Zbog OVE slike dobila otkaz (FOTO)

“Uživala sam u pogledima dečaka u školi, voleli su da mi daju komplimente, bila sam popularna. Ali već u srednjoj školi grudi su mi bile toliko velike da su ih prozvali lubenicama, što me je činilo očajnom”, priznaje Kajla.

U međuvremenu se stvar dodatno zakomplikovala jer sada njene “sedmice” ne mogu više da podnesu ni najšire brushaltere, pa je Kajla van sebe.

Kajla se sve teže bori sa problemom, Foto: Caters news agency printscreen/thesun.co.uk printscreen

“Leti je najgore, svi blenu u njih. Što je još luđe – i dalje rastu. Bila sam kod nekoliko lekara, tražila sam i hormonske terapije, bilo šta samo da se zaustavi taj rast. Ništa nije pomoglo! Na bazen sam prestala da idem, leti skoro i da ne izlazim iz kuće”, naglasila je Kajla.

Za operaciju joj je potrebno 15.000 dolara koje nema.

“Imam samo 27 godina. Život je predamnom a ja sam u depresiji. Sad sam se na sve to još i ugojila 20 kilograma. Mukama nema kraja”, kaže ova nesrećna žena.

Traže da OVO guram “dole”, vole kad se mažem po GRUDIMA: Influenserka otkrila šta pratioce najviše pali



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar