Istina: Dok svi bruje o njegovom i SEVERININOM BRAKU, oglasio se Igor Kojić pa poslao jednostavnu poruku

"Pravda za istinu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ IgorKojic

Već mesecima unazad spekuliše se u javnosti o odnosu i braku Severine i Igora Kojića. Otkada je ona otišla za Zagreb, pre nekoliko meseci, sudeći prema pisanjima medija i društvenim mrežama, bračni supružnici se od tada nisu videli.

Sve su jače glasine u domaćim i hrvatskim medijima da Severina ima novog dečka, izvesnog Tomislava, vlasnika jedne vinarije u Hrvatskoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Severina ima NOVOG DEČKA?! Mlađi je od nje 10 godina, a evo ko je izvesni Toma i čime se bavi (FOTO)

Ipak, Igor je sada odlučio da se oglasi na Instagramu, gde je dao zanimljivu konstataciju,  očito na ovu temu.

“Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti. Pravda za istinu”, napisao je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Hahahh protiv toga se ne može ne može jer kad si promijenila toliko muškaraca nisi im više zanimljiva a ne zbog "erotike".Mnoge žene su erotičnije id nje pa ne daju svoje tijelo.Ona ne zna šta je sreća jer nije sreća para puna vreća i već igborano lice koje zateže plastikom,sve se vrati u žuvotu ko bumerang tako i njoj njena karijera"erotične žene"kojih imaš na bacanje i nijedna nije sretna jer su već potrošena roba nažalost.Kad se okrene Bogu možda i okaje svoje grijehe ovakvoj njoj punoj sebe a bez ikakvog pokrića i vidi se da više ne zna šta če sa sobom ne gine pakao.Nijedna žena ne bi željela da bzde jedna vucibatina od pjevaljke to je sugurno,u velikoj ste zabludi...velikoj i strašnoj po vaš svjetonazor i svjetonazor mladim djevojkama koje žele kmati pristojan život j muža.

    Odgovori
  2. Cemu tolika buka? Seve naprosto nije zena koja moze dugo biti sa istim muskarcem. Ako ste ikad stvarno slusali neke njene pesme ili gledali koncert, valjda ste videli da iz nje jednostavno spontano izbija erotika, a protiv toga se ne moze, a i zasto bi, na sili bogapo cenu da budes nesretna? Dakle, njena roba, njen ducan, ima pravo da radi sta god zeli i ostaje da je mrze one zene koje bi zelele to isto, samo nemaju hrabrosti.

    Odgovori
  3. Seve je sve dosadašnje varala pa dočekala da i nju prevari Milan, otac njenog sina! Sve se vraca i sve se placa, zar ne!?

    Odgovori

Ostavite komentar