On traži da se otkopa Maradonin grob: Na samrti je sve priznala! (VIDEO)

Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu

Foto: Printscreen/youtube/Confrontados El Nueve

Slavni fudbaler Dijego Maradona preminuo je u sredu od posledica srčanog udara.

Samo dan nakon njegove sahrane devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maradona je preminuo u sredu u 60. godini usled komplikacija sa srcem, a sada je Hoze Nunjez podneo zahtev preko porodičnog suda u La Plati, tražeći autopsiju, DNK analizu i da se telo prebaci u sudsku mrtvačnicu.

Nunjez je o svom zahtevu pričao i putem argentinske televizije, a ovo nije prvi put da klijent Santjago Lara biva u centru pažnje sa istim ciljem. Lara je navodno šesto dete Maradone i svoju borbu da dokaže da mu je sin počeo je još 2014. godine kada mu je bilo samo 13, prenosi Telegraf.

Tada je osvanuo kao “pikselizovani” lik ispod lica Maradone na naslovnoj strani jednog magazina. Pre četiri godine je prvi put progovorio javno o svojoj borbi.

Njegova majka je bila konobarica, Natalija Garat i preminula je još 2006. sa samo 23 godine od posledica raka pluća, nakon sedmogodišnje povremene veze sa Dijegom.

Maradona je priznao zvanično petoro dece, s tim što mu je za dvoje trebalo duže vremena da bi to učinio. Dok je Dijego bio živ, Lara je više puta pokušavao da dođe do nagodbe i pravnog tima Maradone i u tome nije uspevao.

“Majka mi je umrla kad sam imao samo tri godine, ali neposredno pre nego što je preminula, kad su joj skinuli respirator da bi mogla da priča, rekla je advokatima da sam Dijegov sin. Samo hoću da znam ko sam. Finansijska strana ovoga me ne zanima. Znam da će ovako nešto izazvati previranja u Argentini, ali ako ja ne uradim to, ko će mi dati DNK”, pitao je Lara govoreći za Telemundo.

Da podsetimo, dva sina i tri kćeri koje je Maradona priznao, napravio je sa četiri različite žene.

Obračunao se i sa Klintonovima: Maradona je najveća životna predstava koja se odvijala pred celim svetom

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar