Muž je mučki tukao, ali se vratila jača nego ikad: Ona je pojam lepote, a tek njene grudi… (FOTO)

Veliki broj fanova smatra je jednom od najatraktivnijih borkinja na svitu, a sada je dobila priliku da pokaže da nije samo to

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Nakon pauze od skoro dve godine Rejčel Ostovič (29) vraća se u kavez jača nego ikad. Poslednji put je nastupila 2019. godine kad je u oktagon odlučila da uđe samo dva meseca nakon što je bila žrtva porodičnog nasilja (suprug ju je tukao).

Ostovič je tada poražena te je nažalost povređena zbog čega je morala na dugu pauzu. Bio je to njen drugi UFC poraz zaredom, a u ukupnom profesionalnom skoru ima četiri pobede i pet poraza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lepa borkinja nadolazećeg vikenda će gotovo nakon dve godine odmeriti snagu s Đinom Mazanji. Ostovič ide po pobedu u nadi da će njena karijera krenuti u pravom smeru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

“Toliko duga pauza svakako je imala svoje koristi. Resetovala me i navela da pronađem tu novu vatru, nešto što će me pokrenuti. Karantin mi je dao do znanja da neke stvari u životu ne smem olako da shvatam, kao ni prilike koje mi se pružaju. Moram priznati da sam se u početku karantina ulenjila i puno jela, previše sam se opustila, ali uspela sam da se vratim na staro”, rekla je u razgovoru za havajski Khon2.

Ostovič je poreklom s Havaja te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama. Njena lepota nije jedini razlog zbog kog ima skoro 800.000 sledbenika na Instagramu nego i prezentacija njenih borilačkih veština.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

– Godinu dana nisam bila uopšte aktivna i to mi je vratilo strast prema ovome čime se bavim, dobila sam tu motivaciju. Srećna sam što imam priliku i dalje da radim ono što volim, a volim MMA, volim umetnost ovog sporta i volim trud koji je potrebno uložiti. Ne mogu reći da je to lako, ali ne vidim se da radim išta drugo. Drago mi je da me ljudi i dalje prate te me pitaju kad ću se idući put boriti. Bila sam srećna kad sam im na to napokon mogla odgovoriti. Zahvalna sam svima na tome jer dodatno te motiviše kad znaš da ovo sve ne radiš samo za sebe. Radiš za svoju porodicu, prijatelje i sve koji te podržavaju. Dovoljno mi je da pogledam svoju kći da bih sama sebi rekla kako će mama uzeti ovu pobedu – dodala je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachael Ostovich (@rachaelostovich)


Veliki broj fanova smatra je jednom od najatraktivnijih borkinja na svitu, a sada je dobila priliku da pokaže da nije samo to.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

Slikala se potpuno GOLA, a beba joj u naručju: Znamo da je bezobraznica, ali sad je baš PRETERALA (FOTO)



Izvor:

Komentari (4)

  1. Brate zena je MMA borac kakve knjige kakvi bakraci, ona radi pesnicama a ne citanem. Misici su joj od kljucne vaznosti.

    Odgovori
  2. Već pomalo degutantno. Kada će ove fotošopirane „lepotice“ shvatiti da se gledanjem u „pametni“ telefon ne postaje pametniji. Delujete toliko jeftino da je to za žaliti. Pokušajte sa knjigom umesto telefona, ne boli.

    Odgovori

Ostavite komentar