5 tajnih erogenih zona za koje znaju samo MAJSTORI: Dodirnite joj ova mesta i VRHUNAC je zagarantovan

Ova mesta na njenom telu su nepravedno zapostavljena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ania Powalowska/Free/Profimedia

Vrat, bradavice, grudi… sve ove ženske erogene zone su dobro poznate, ali postoje mesta na telu koja su nepravedno zapostavljena a mogu da doprinesu seksualnom zadovoljstvu.

Neka od ovih mesta možemo nazvati i tajnim jer mnogi muškarci ne znaju da i na ovaj način mogu da uzbude svoje partnerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato za ove erogene zone znaju samo pravi majstori u krevetu i oni koji su detaljno istražili telo svojih partnerki.

Stručnjak za seks Anabela Najt navodi 5 manje poznatih erogenih zona:

Teme

Ne verujete nam? U temenu se nalaze brojni nervni završeci. Najbolje je da svoju partnerku neđno masirate vrhovima prstiju po ovom delu tela, i gledajte šta se dešava. Fokusirajte se na što manji deo temena jer tako će efekat biti maksimalan.

Foto: INSADCO Photography / INSADCO Photography / Profimedia

Ručni zglobovi

Ovo je mesto koje zaista retko dodirujemo. Palčevima masirajte unutrašnju stranu zgloba kružnim pokretima i osetićete kako se ubrzava njen puls, što je jasan pokazatelj da ste na pravom putu.

Kolena

Govorimo o predelu iza kolena koji je takođe bogat nervima. Preporučuje se nežno pritiskanje, odnosno pokreti napred-nazad, a vas ništa ne sprečava da eksperimentišete sa intenzitetom pritiska.

Foto: Freepik/drobotdean

Prsti na nogama

Iako mnoge ljude odbija ideja o “foot” fetišu, sa druge strane, brojne dame uživaju kada im ljubite ili sisate prste na nogama. To nije ni čudno budući da se u njima nalazi pet senzualnih nerava.

Foto: Freepik/cookie_studio

Stomak

Tako blizu standardnim erogenim zonama, a toliko zapostavljen. Nežnim poljupcima po stomaku lako možete da uzbudite partnerku i da stvorite osećaj očekivanja gde će uslediti naredni poljubac. Takođe, stomak je sjajan i za igrice sa raznom temperaturom. Na primer, držite nekoliko sekundi u ustima toplo ili skroz hladno piće, pa zatim iskoristite jezik i usne da istražite predeo stomaka.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar