Ne brzajte, bolje ostanite same dok se ne pojavi onaj koji će za vas raditi ovih 5 STVARI

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ansiia

Nekada je bolje biti sam, nego sa bilo kim.

I to je zaista tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nego nepromišljeno stupite u vezu, dobro razmislite da li ste vašem potencijalnom partneru prioritet i koliko brine o vašim osećanjima.

Razmislite da li je vredan vašeg vremena i ljubavi i obratite pažnju na to da li ovih pet stvari radi za vas:

Želi da vas predstavi svima
Bolje ne ulazite u vezu sve dok ne pronađete onoga ko će vas držati za ruku, poljubiti u javnosti i upoznati vas sa svojim roditeljima pre nego što pomisli da imate seks. Onaj ko vas zaista ceni i poštuje, pričaće o vama kao o “najboljoj stvari koja mu se dogodila”.

Foto: Freepik/master1305

Ne želi da vas menja
Sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promeni, kojem ćete se dopadati i sa dugom i sa kratkom kosom i na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata, bolje ostanite same.

Pruža sigurnost
Važno je da se uz njega osetite sigurno i da ne morate da razmišljate da li igra neke “psihološke igre” i koliko su njegove namere iskrene.

Osećaj leptirića
Budite sa onim ko će vas oboriti s nogu, ali bukvalno. Zaljubljenost je prolazna, ali budite sa onim koji će izazvati “osećaj leptirića” svugde osim u vašem donjem stomaku. Takođe je važno da se uz njega osećate kao da se najlepša osoba na svetu, čak i kada najgore izgledate.

Foto: Freepik/master1305

Prvi ste na listi prioriteta

Sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite život, budite sami. Nemojte trošiti vreme na osobe koje to ne zaslužuju.



Izvor: Objektiv.rs, miss7

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar