KOVID

Korona UDARA: Vrtić u Aleksandrovcu se ZATVARA, virus ušao u dečju ustanovu

Rad se obustavlja do daljnjeg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Dečja ustanova “Naša radost” u Aleksandrovcu od sutra neće raditi, jer je jedna radnica zaposlena u kuhinji pozitivna na COVID-19.

Na preporuku Zavoda za javno zdravlje Kruševac, doneta je odluka da se prijem dece u obdaništima u užem jezgru opštine, gde je smešteno 425 mališana obustavi do daljeg, dok će u isturenim seoskim odeljenjima još oko 180 dece nastaviti sa uobičajenim boravkom u vrtićima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od početka epidemije u Aleksandrovcu je registrovano čak 319 pozitivnih slučaja, a vanredna situacija je proglašena prošle nedelje. Kao jedno od žarišta označena je i fabrika PPT “Armature” gde je obolelo više zaposlenih, kao i članovi njihovih porodica.

Jezivo upozorenje: “Brzina kojom se širi epidemija u Hrvatskoj ZASTRAŠUJUĆA, umiraće i 30 ljudi DNEVNO”

Alarmantno upozorenje dr Ivanuše zbog korone! U Srbiji pod HITNO uvesti jače mere, brojke su velike



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Moramo zatvoriti drzavu, vrtice, skole sad ili kad bude kao u Francuskoj 50000 obolelih i stotine umrlih. Najvece leglo su vrtici i skole i ovi turisti sto su morali na more. Gledam deca u vrticima ni maske nemaju a po trideset ih po grupama, tamo inspekcije posaljite. Moja od danas ne idu u vrtic. Presednice glasao sam za vas zbog varednog stanja, mislim da ce te odrzati obecanje da je zivot ispred ekonomije. Svejedno ce nam ekonomija pasti i ako budemo imali veliki broj obolelih jer nece imati ko da radi. Jedini pravi doktor profesor nam se razboleo na Infektivnoj, podrska za LJUDINU.

    Odgovori

Ostavite komentar