ŽIVOT PRE SLAVE

Prvi novac je zaradila pevajući na SAHRANAMA: Ovako je Indira Levak ušla u svet muzike!

Neobični počeci poznate pevačice...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/indiralevak

Nekadašnja članica grupe “Kolonija”, Indira Levak, slavu je stekla u Hrvatskoj, ali i u regionu kao pevačica grupe “Kolonija”, ali to nije bio njen prvi posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, malo ko zna da je pevačica pohađajući nižu muzičku školu bila i članica Županijskog orkestra, a pored proslava na kojima su nastupali, bili su često pozivani da gostuju na sahranama i muzikom isprate pokojnika.

Indira je zahvaljujući tome zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi, pisao je “24sata.hr”.

Senida ili Indira? Pevačica ne liči na sebe, nećete na prvi pogled biti sigurni da li je to ona! (FOTO)

Dve godine je skupljala novac da bi uložila muziku, a onda je slučajno srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radijski voditelji producenti. Predložili su joj da snime singl, a onda je nastao album “Colonia project” 1996. godine. Na tom albumu našla se pesma “Sve oko mene je grijeh”, koja je Indiru i  njene kolege  vinula u sam vrh muzičke scene Hrvatske.

Na društvenim mrežama bukti novi estradni rat: Hrvatske zvezde pozvane da KOPAJU KROMPIR za 5000 dinara!

Njih troje su potom grupi dali ime “Kolonija” koja je bila aktuelna sve do 2017. godine kada se rasturila, a pevačica je nastavila solo karijeru.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar