Nevina sa 46 godina: Žudim za fizičkom NEŽNOŠĆU, ali je se i GADIM

Ceo život krije ovu tajnu od svih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Freepik/katemangostar

Veoma je nezgodno kada godinama od svih krijete neku veliku tajnu, zato što vas je sramota da o tome pričate pred ljudima.

Jedna anonimna 46-godišnja žena upravo takav teret nosi sa sobom, jer do sada nikome nije priznala da je i dalje nevina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, odlučila je da sa internet zajednicom podeli svoju priču.

“Bila sam na nekoliko dejtova, ali mi je uvek bilo neprijatno i svi su se odigrali pre više od 20 godina. Od tada me niko nije ni zvao na dejt i moj strah je vremenom rastao”, započinje svoju ispovest ova žena.

Ona kaže da se, kad god njeni prijatelji pomenu seks i slične teme, pretvara da je upućena i da potpuno razume, sve vreme se nadajući da neće primetiti da ona nema nikakvu svoju situaciju da ispriča.

Devojka na dejtu, Foto:Pexels/cottonbro

Priznaje da je pre 15 godina potražila pomoć od terapeuta, ali da joj je to samo još više uništilo samopouzdanje, jer joj je ta stručna osoba rekla da je ona detinjasta i da joj nema pomoći.

“Od tada me je previše sramota bilo kome da priznam da sam i dalje nevina. Kako bi iko želeo da bude sa ženom koja nikada u životu nije bila sa muškarcem? Nisam privlačna i muškarci nikada nisu bili zainteresovani za mene, a sa godinama situacija postaje sve gora”, kaže ona.

Tužna devojka, Foto:Freepik/cookie_studio

Međutim, ova žena priznaje da postoji još jedan problem, koji je verovatno uticao na to da je ona i dalje nevina.

“Žudim za fizičkom nežnošću, ali je se, u isto vreme i gadim. Uvek sam mrzela da me neko dodiruje i ideja o ljubljenju sa nekim mi je uvek bila gadna. Zaista su mi neki muškarci vrlo privlačni i seksi i bila sam zaljubljena nekoliko puta, ali ništa nisam radila po tom pitanju”, iskrena je.

Stidljiva žena, Foto:Unsplash/Priscilla du Perez

Ona kaže i da ne isključuje mogućnost da je aseksualna.

“Pomisao na seks mi je strašna i uznemirujuća. Možda sam aseksualna ili imam neku fobiju, ali nikada nisam imala priliku da to saznam i davno sam izgubila nadu da ću ikada moći to da saznam”, završava ona svoju ispovest.



Izvor: Objektiv.rs, theguardian.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar