SREĆA U NESREĆI

Nesreća IZBEGNUTA spletom okolnosti: U stanu koij je izgoreo na Novom Beogradu živi ČETVOROČLANA porodica

"U momentu kada je vatra buknula nisu bili tu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

U stanu na 11. spratu solitera na Novom Beogradu gde je danas buknuo požar povređenih nije bilo, jer srećom, nijedan član porodice koja živi na toj adresi nije bio kod kuće.

U stanu iz kog je kuljao oblak crnog dima, žive supružnici sa dvoje dece.

“Tu živi četvoročlana porodica, ali u momentu kada je vatra buknula nisu bili tu. Supruga je bila s decom na Kalemegdanu, a muž u Crnoj Gori na putu”, kažu komšije koje su evakuisane iz zgrade.

Sreća u nesreći da niko nije bio u stanu kada je vatra buknula, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, niko ni od stanara zgrade nije povređen.

Komšije pričaju da su vrata stana bila zaključana, pa nije bilo moguće odmah ući i intervenisati. Na snimcima koje su zabeležili stanari okolnih zgrada vidi se kako vatrogasci gase vatru na terasi iz susednog stana.

Ekipe su još uvek na terenu: Požar na Novom Beogradu lokalizovan!

Tačan uzrok požara nije poznat, ali se sumnja na plinske boce koje je porodica držala na terasi koja je uništena, ali je plamen na vreme lokalizovan i vatra se nije proširila na ostale stanove.

Požar na Novom Beogradu: BUKNULO na 11. spratu zgrade, vatrogasci i Hitna pomoć na terenu! (VIDEO)

Oko 200 stanara evakuisano je iz zgrade, ali, srećom, nema povređenih. Kako je navedeno u saopštenju MUP, u intervenciji su učestvovala 23 vatrogasca-spasioca sa 5 vatrogasnih vozila.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar