SMEH DO SUZA

CECU i KARLEUŠU je skidao u originalu, a ovako danas izgleda popularni KARAMELA (FOTO)

Najpopularniji imitator na estradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Goran Stojičić Karamela, Foto: Printscreen/Youtube

Goran Stojičević Karamela devedsetih godina bio je najpoznatiji imitator na ovim prostorima. Nema te javne ličnosti koju on nije “skinuo”. Međutim, poslednjih godina povukao se sa scene.

Svi još dobro pamte njegove imitacije Cece koja mu je bila velika inspiracija, Zorice Brunclik, Mire Škorić, Snežana Babić Sneki i mnoge druge dame sa estrade.

Ljupka je na početku karijere htela da bude CECINA DVOJNICA: Evo kako je tada izgledala! (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslednjih desetak godina posvetio se voditeljskom poslu te je radio brojne intrigantne emisije poput “Preljubnika”, “Balkanskih prevara”, “Tragovi istine”…

Još uvek uživa u mirnim bračnim vodama sa suprugom Milicom, zbog čega je na početku njihovog braka bio na udaru javnosti jer su svi govorili da mu je brak lažan, kao i da je on naklonjen osobama istog pola. On je to više puta demantovao i nastavio da uživa u svojoj sreći

View this post on Instagram

#montenegro

A post shared by Goran Stojicević (@gorankaramela) on

Pre četiri godine poznati Karamela doživeo je srčani udar u svom domu. Na sreću, tu je pristuna bila  njegova supruga Milica koja mu je odmah pritekla u pomoć te se sve dobro završilo. Međutim, celokupna situacija poznatom imitatoru bila je dovoljna opomena da mora malo da spori u životu i posveti se svom zdravlju.

 

Ovako su izgledale popularne imitacije koje su sve zasmejavale do suza:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar