Situacija NIJE DOBRA: NBA liga i sledeće sezone u Diznilendu!

Do sada nije zabeležen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom među igračima koji se nalaze u "balonu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Unsplash / JC Gellidon

Izvršna direktorka Udruženja igrača američke NBA lige (NBPA) izjavila je kako bi okruženje “mehura” ili “balona”, koje se trenutno koristi u “Disney Worldu” kako bi se okončala sezona 2019/20, moglo da bude neophodno i za odigravanje sezone 2020/21.

“Ja ne smatram poput našeg predsednika Trampa da će se ova situacija smiriti u dve sedmice, ali se molim da se promene okolnosti i kako će utakmice moći da se igraju na drugačiji način. Ali, prema trenutnim saznanjima, čini mi se da će i čitava sledeća sezona moći da se igra samo u ‘balonu’. Nadam se kako se to ipak neće dogoditi jer želim da igrači žive sa svojim porodicama”, rekla je Roberts koja je dodala kako je prijatno iznenađena atmosferom u Orlandu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pribojavala sam se kako će atmosfera u ‘balonu’ biti nalik na vojni kamp, ali osim što moramo da nosimo masku i redovno nam se meri temperatura, imam samo pozitivne reči. Takođe, smeštaj igrača je na nivou na kome bi trebalo da bude kako bi mogli nesmetano da treniraju. Medicinsko osoblje je takođe vrhunsko i nema bojazni da će se neko razboleti u kampu. Za sada sam u potpunosti zadovoljna i smatram kako je donesen najbolji protokol za nastavak sezone”, dodala je Roberts.

Do sada nije zabeležen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom među igračima koji se nalaze u “balonu” pred nastavak NBA sezone koji je predviđen za četvrtak.

TEŽAK peh za ekipu Hjustona: Bez sjajnog beka u narednom periodu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar