Maja i Janjuš progovorili o RASKIDU pred sam izlazak iz Zadruge: Ona se GUŠILA u suzama! (VIDEO)

Dok je on pričao, Marikovićeva nije mogla da se obuzda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Drvo mudrosti pozvalo je u Rajski vrt poslednjeg dana treće sezone “Zadruge” preostale učesnike kako bi se pozdravilo sa njima.

Kod njega su u paru došli i Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, koji su otvoreno porazgovarali sa njim.

“Meni je žao što je poslednji dan. Plaši me susret sa spoljnim svetom, zato sam nervozna. Nije mi svejedno, ne kukam, i ne pokazujem to, ali nije mi svejedno”, izjavila je Maja na početku.

Foto: Screenshot Youtube

“Ako ćeš iskreno da ti pričam, teško se osećam. Ne znam da li sam tužan ili srećan. Sinoć sam bio katastrofa. Rekao sam da kad dođeš u situaciju kad nekoga voliš najviše, a ne raduješ se susretu. Radujem se ja susretu sa ćerkom, ali ne znam kako ću preživeti. Nisu ovo male stvari, ja 11 meseci nisam bio tu. Borio sam se, a moraću da se borim i kad izađem. Najgore je što ne znam šta će biti, a u glavi imam hiljadu stvari o kojima razmišljam. Biće kako mora da bude. Nije lako”, otvorio se Janjuš.

Maja se rasplakala slušajući ga, a Drvo ih je pitalo da li planiraju da budu zajedno i posle rijalitija.

Foto: Screenshot Youtube

“Ne znam, dosta sam žrtvovao, baš dosta. Ako bude funkcionisalo kao ovde, nema ništa od toga. Ne znamo ni šta nas čeka. Nemam predstavu. Ja bih voleo da prvo dođem sebi, moramo da sednemo i pričamo, da vidimo šta dalje. Želim da vidim nekoga koga najviše volim, da pričam sa ljudima koji se zbog ovoga osećaju loše. To će mi biti najteži trenutak. Ovde ne razmišljam svojim mozgom, samo da izađemo napolje i da pričamo. Želim samo da vidim Krunu. Vidimo se 7. septembra”, rekao je Janjuš.

Foto: Screenshot Youtube

“Ovde smo imali dosta pritisaka. Ne znam šta da kažem. Teško mi je. Volela bih da napolju imamo normalniji odnos. Volela bih i da se moje ponašanje unormali, a i poverenje ako budemo mogli da funkcionišemo napolju. Nije ovo mala stvar koju smo uradili da bi se završilo tek tako. Ja bih volela da sednemo i da porazgovaramo, da vidimo kako stoje stvari. Prošli smo i lepe i loše stvari, ne znam. Volela bih da budemo zajedno, ja njega volim. Imam dosta grešaka u svom ponašanju. Ja od svega napravim opšti haos. Ne bih volela da izađemo odavde kao stranci posle svega. Ovde kod tebe je sve i počelo”, rekla je Maja.

Ceo njihov razgovor sa Drvetom mudrosti poslušajte u donjem snimku.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar