Naočare za sunce kao modni pečat: Saznajte koji RAMOVI su najpopularniji ove sezone (FOTO)

Izdvojilo se nekoliko okvira koje će svi ovog leta nositi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pexels.com/Tim Savage

Obavezan aksesoar svake moderne žene su već odavno postale naočare za sunce.

Njihova glavna funkcija – zaštita od UV zračenja je u poslednje vreme postala sporedna, a često služe da skrivaju podočnjake, nekada su samo modni detalj bez druge funkcije, a nekada i lični pečat sopstvenog stila i stava.

Saznajte kakvi ramovi će biti glavni hit ove sezone.

Ogledalo efekat

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Drive thru . . . . . . . #drive #sunglass #vsco #photograph #selfie #sun #black #instagram #instagood #instamoment #active

Објава коју дели V. (@valerie.hc) дана


Kada vam ogledalo nije pri ruci, jednostavno skinite ove praktične naočare i ogledajte se u njima. Šalu na stranu, ove naočare su izuzetno lep modni detalj. Totalno su futurističke i smele i preporuka je da, ukoliko želite da privučete pažnju na pravi način, nabavite par jednih baš ovakvih naočara, piše Wannabe magazin.

Okrugli okvir

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Still going strong ✔️ . . . #menstyle #menfashion #sunglasses #sunglassesfashion #style #styleinspiration #ootd #ootdfashion #oculosdesol #occhialidasole #specs #optical #summer #sunnies

Објава коју дели Punk Monsieur Sunglasses (@punkmonsieur) дана

Jedan od najvećih trendova sigurno  su naočare sa okruglim okvirom. Tako su retro, a tako seksi. Veoma su zanimljive i upadljive, i mogu odlično pristajati uz puštenu kosu i džins varijantu odeće. Kombinujte ih oprezno, jer isto toliko koliko su lepe i neodoljive, mogu biti i komad aksesoara koji može izazvati blagi podsmeh ukoliko se ne uklope kako valja.

Glomazni okvir

Ovo je svakako trend koji će, kao i prethodni i budući, obeležiti ovu sezonu. Ako ste mislili da su naočare koje “prekrivaju pola lica” izašle iz mode grdno se varate. Vratile su se na velika vrata i uz dobar ukus mogu odlično izgledati baš na vama.

Okviri sa printom

Izuzetno su lake za kombinovanje. Samo lepo uklopite boje ili razbijte monotoniju, stavivši jedan ovakav par. Slatke su, mladalačke i lepo se kombinuju za svakodnevnu šetnju ili odlazak na plažu. Pravi trend u potpuno letnjem  maniru.

Neobični okviri

Ako volite stil Lejdi Gage, na primer, možete lako da iskopirate njen fazon. Samo kupite sebi sunčane naočare sa okvirom u obliku nekog motiva ili prenaglašenog rama. Definitivno ćete biti i više nego zapaženi!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar