Mesiju ISPUNJAVAJU sve želje: Barsa daje Kutinja i Grizmana zbog Nejmara!

Antoan Grizman je besan zbog sve manje uloge u Barseloni, a potpuno je izgubio živce kada ga je Kike Setjen ubacio u 90. minutu derbija sa Atletiko Madridom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Čini se da je Francuz samo još jedan u nizu igrača koje je “progutala” aura Lionela Mesija, jer sa njim nisu “kliknula” ni druga dva igrača koja su dovedena kao velika i skupocena pojačanja – Filipe Kutinjo i Osman Dembele.

Barsa je na njih trojicu potrošila 400 miliona evra, ali zajedno imaju slabiju statistiku od Nejmara, koji je pre tri godine za 222 miliona prešao u Pari Sen Žermen.

Zbog toga informacija koju je objavila madridska TV stanica “Cuatro” ne deluje nerealno – Katalonci su spremni da ponude Grizmana i Kutinja kako bi spustili cenu PSŽ-a za povratak Nejmara!

Jasno je da će “blaugrana” izgubiti ogroman novac, jer je Kutinja platila 160, a Grizmana 120 miliona. Sada će, ako se navodi “Cuatra” ispostave tačnim, morati da ih da obojicu i još doplati kako bi vratila Nejmara na “Kamp nou”.

Grizman ne krije da je razočaran, jer u poslednje vreme prednost u odnosu na njega imaju čak i Ansu Fati i Martin Brajtvajt, a njegov brat i otac su na društvenim mrežama oštro kritikovali Setjena.

Čini se, ipak, da ni odlazak bivšeg trenera Betisa ne bi promijenio status Francuza koji je više od pola života u Španiji. Razlog? Mesi hoće Nejmara, a Mesiju se sve želje ispunjavaju…

Ruše se temelji slavnog kluba, TOTALNI HAOS u Barsi: Leo Mesi je polu-autističan!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar