Ministar Stefanović razgovarao sa predstavnicima posmatračke misije ODIHR o izborima (FOTO)

On je pozvao delegaciju misije ODIHR da nakon završetka konačnog izveštaja posete Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/MUP

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima posmatračke misije ODIHR o izborima koji su održani u našoj zemlji i tom prilikom im zahvalio što su pratili ceo izborni proces.

Stefanović je sa delegacijom ODIHR, koju je predvodila šef misije Ursula Gaček, razgovarao o preliminarnom izveštaju ODIHR o proteklim izborima, ali i o svemu što je Vlada Srbije preduzela na unapređenju celokupnog izbornog procesa.

Foto/MUP

On je pozvao delegaciju misije ODIHR da nakon završetka konačnog izveštaja posete Srbiju i dodao da će Vlada Srbije nastaviti da radi na dodatnom unapređenju izbornih uslova u našoj zemlji, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stefanović je istakao da je to ministarstvo brzo reagovalo na nekoliko prijava tokom izbornog dana i o svemu obaveštavalo nadležna tužilaštva.

Gaček je zahvalila Ministarstvu unutrašnjih poslova na saradnji i istakla da su spremni za nastavak rada, sa predstavnicima Vlade Srbije, na unapređenju izbornog procesa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar