Ivana i Stefan raskinuli! Zadrugarka se otvorila Drvetu mudrosti: Nismo zajedno zbog mojih laži! (VIDEO)

Kaje se...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Screenshot YouTube

Ivana Šopić se pojavila u Rajskom vrtu te je porazgovarala sa drvetom mudrosti vezano za svoj odnos sa Stefanom Karićem.

Pred svima se GUŠILA u suzama: Iva Grgurić progovorila o prošlosti, Filipove reči je DOKRAJČILE! (VIDEO)

“Juče se svašta izdešavalo. Sa Stefanom više nisam u vezi, raskinuli smo zbog mojih laži. Tako će biti do kraja rijalitija, a da li će biti tako kasnije, videćemo”, počela je ova zadrugarka.

“Ja ću sigurno na svoj način pokušavati da se borim za Stefana. Popravila sam svoje ponašanje i iskrena sam 100% od juče. Ja ću se boriti na svoje načine, pa ako uspem, ja ću ti javiti”, rekla je Ivana.

Šopićeva se potom osvrnula i na odnos ostalih parova u Beloj kući, kao i Maje i Janjuša.

“Između Maje i Janjuša znam da je haos zbog sinoćnje večeri. Maja verovatno pravi haos što je Janjuš nju lagao”, objasnila je Ivana.

“Kakvo je tvoje mišljenje o Luni i Marku”, pitalo ju je Drvo mudrosti.

“To je najkomplikovaniji par i kom treba da pričam jer ja o njima toliko puta sam promenila mišljenje. Više me sramota da pričam naglas o njima jer sam toliko puta promenila mišljenje o njima. Ja sam mislila da će Marko da uplete Jelenu u njihovu vezu, bila sam sigurna da će on možda da flertuje ili da pravi problem i da se svađa sa Lunom, ali to se ne dešava. Sada mu odgovara taj mir sa Lunom. Mislim da je precenio sebe kao rijaliti igrača. On može da izgura priču ljubavnog trougla, ali da se meša u odnos porodice jedne. Svestan je koliko je nagrabusio. Teško mu je pao problem sa Anabelom i svestan je da ga je narod osudio zbog odnosa sa njom. Deluje mi kao da će da budu zajedno. Deluju mi čvršće nego ranije”, rekao je Miljković.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar