SRPSKI SPECIJALCI u igri Modern Warfare: Ali, kakva je to zastava na uniformi?!

Četvrta po redu sezona CoD-a startovala je juče i donela pregršt sadržaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / Call of Duty

Nova, četvrta po redu, sezona Call of Duty: Modern Warfare startovala je juče, i donela pregršt zanimljivog sadržaja – mapa, oružja, izazova, amblema… kao i takozvanih Mil-Sim skinova specijalnih jedinica sveta.

Uz kupovinu Battle Passa, igrači mogu da izgledaju kao italijanski legionari, pripadnici britanskog SAS-a, američkih Rendžera, ruskog FSB-a, dok je za dodatni novac moguće kupiti i skin specijalca poljske jedinice “Grom”.

Najava za operatera, koji će tek kasnije biti ponuđen u igri, izazvala je posebnu pažnju ljubitelja popularne pucačine iz Srbije, jer je reč o pripadniku Specijalne antiterorističke jedinice – SAJ!

Gde je trobojka?

Na sajtu cod.tracker, koji zainteresovanima nudi pregled kompletnog sadržaja za Modern Warfare, može se pronaći najava za bandl “Balkan Blue Lightning Unit“.

Čitav “paket” košta 1.200 CoD poenta, a donosi operatera s vidljivom SAJ oznakom (na ćirilici), zatim skin puške, kamuflažu za helikopter, amblem i grafit.

Ono što bode oči, međutim, jeste zastava na rukavu uniforme koja svakako nije srpska!

Na Redditu se povela rasprava o novom skinu, a jedan od korisnika je naveo da je reč o (izmišljenoj) Pan-Balkan zastavi. Da li naša trobojka nije ubačena zbog copyrighta ili je po sredi nešto drugo, nije poznato…

Na zvaničnom sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije postoji galeriju slika pripadnika naše elitne jedinice. Na fotografiji, vidimo ćiriličnu oznaku SAJ, kao i srpsku zastavu na rukavu uniforme.

Foto: mup.gov.rs


Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar