MAGLA BEND predstavio novu pesmu “Stabilno loše”, a svi pričaju o spotu! (FOTO+VIDEO)

Ona se pojavljuje i to u venčanici... Nagoveštaj ili?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Magla bend uveliko krči sebi put na estradnom nebu i čini se da je u samom vrhu naše muzičke scene, bar kada su bendovi u pitanju.

Posle dueta sa Natašom Bekvalac “Neprijatelj” i solo pesme “Izmisliću ljubav” , ovaj popularni muški muzički sastav objavio je novu pesmu koja nosi naziv “Stabilno loše”.

 

 

View this post on Instagram

 

Kosmet fest. #maglabend #samosenocaspojavi

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on

Momci iz benda veruju da će ovo biti pun pogodak jer su autori pesme naši poznati hitmejkeri Marina Tucaković i Bojan Vasić. Kako kažu, pesma je za publiku koja je večito duhom mlada:

“Prvi put sarađujemo sa Marinom Tucaković, a napisala je tekst kao da se znamo 10 godina. Na prvu smo prihvatili njen predlog”, rekao je pevač Magla benda Vladan Savić.

Ono što je zanimljivo, jeste da je u spotu sa pevačem Vladanom njegova partnerka, poznata blogerka, Jovana Jocić. Oni su zajedno već godinama, imaju ćerku, ali nisu se zvanično venčali. Možda je zato Jovana u spotu u venčanici, odnosno dugoj, beloj haljini pa je mnogima delovalo kao da se spotom najavljuje ovaj dugoočekivani događaj.

Vladan i Jovana se prvi put pojavljuju zajedno u spotu, a prve reakcije su već pozitivne i na pesmu, a i na njihovu očiglednu hemiju.

 

 

View this post on Instagram

 

The Lion King. ??

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on

Novu pesmu Magla benda “Stabilno loše” poslušajte klikom na sledeći link:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar