Marija Šerifović se podvrgla veštačkoj oplodnji?! Žarko želi SINA (FOTO)

Ovu metodu začeća pokušala je u Beogradu i Los Anđelesu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ S. Kostić

Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Marija Šerifović priznala je da je homoseksualne orijentacije još u svom filmu “Ispovest” iz 2013. godine.

Marija od tada nije puno o ovoj temi govorila u javnosti, a često je iznosila kako jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

 

Kako Alo.rs saznaje, Marija se podvrgla vantelesnoj oplodnji svojevremeno čak tri puta u Beogradu i Los Anđelesu. Pošto nije uspela da zatrudni, pobednica Evrovizije se razočarala, trenutno odustala od potomstva i posvetila se karijeri:

“Ona je pre selidbe u Ameriku u jednoj privatnoj beogradskoj klinici pokušala da ostvari ovu želju. Kada u tome nije uspela, razočarala se i zaputila u Los Anđeles, gde ima odličnih stručnjaka u ovoj oblasti”, otkriva dobro obavešten izvor Alo-a.

Marija je nedavno ponovila da bi volela da rodi dečaka:

”OVO JE BILO POSEBNO”! Marija Šerifović na ovogodišnjoj Evroviziji MOLITVOM ponovo pokorila svet! (FOTO+VIDEO)

“Želim sina. Dečak može da bude kriminalac ili homoseksualac, a devojčice su mi strašne. Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje naslednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podeliti sa nacijom, jer lepše vesti od te nema”, kazala je svojevremeno Šerifovićeva koja smatra da će biti dobra i posvećena majka.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar