“Đilas prešao na gledanje u pasulj i kuglu, ne sme da proveri šta o njemu misle građani Srbije”

Mirković poručuje Đilasu da se, umesto što govori neistine, kandiduje i svoju politiku proveri na izborima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-Stock/Dragan Milovanov

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković poručio je danas jednom od lidera Saveza za Srbiju Draganu Ðilasu da se, umesto što govori neistine, kandiduje i svoju politiku proveri na izborima.

Ðilas je odbacio kao besmislen izveštaj REM-a u kome se, kako kaže, navodi da je SzS zastupljeniji u medijima nego predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, na šta Mirković kaže da je Ðilasova priča o borbi protiv kriminala i slobodi medija ne samo licemerna, već i bahata.

Mirković u saopštenju navodi da su u vreme dok je Ðilas bio na vlasti kriminalci slobodno šetali ulicama i bili ugledni investitori, dok se on obogatio “na grbači građana”.

Tvrdi da je Ðilas direktno i posredno upravljao svim medijima u Srbiji i da su njegove firme u to vreme prometovale 619 miliona evra što je, dodaje Mirković, potvrdio i Savet za borbu protiv korupcije.

“Ðilas je sada prešao na gatanje, gledanje u pasulj i kuglu, pa tako predviđa šta će se desiti za više od dvadeset dana, a istovremeno ne sme tada da proveri šta o njemu misle građani Srbije”, rekao je Mirković i dodao da Ðilas neće na izbore jer je svestan da neće dobiti podršku naroda.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar