KOLEGE GA SE ODREKLE! Darku Laziću svi prijatelji okrenuli leđa, evo i zbog čega!

Pevač se mnogo promenio od nesreće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Folkeru Darku Laziću su, prema pisanju domaćih medija, brojne kolege i prijatelji navodno okrenuli leđa jer se, prema njihovim rečima, uopšte nije opametio i opet se igra sa sudbinom.

Darko sada nema ničiju podršku osim podrške njegove kume Andreane Čekić.

“Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle posle njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati”, ispričao je izvor za “Star”.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Daću vam najprostiji primer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka, to su Đani i Slađa. Večito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi!”, istakao je izvor, pa dodao:

“I Darko je shvatio da ga kolege izbegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt.”

Anastasija PROSLAVILA ROĐENDAN sa dve torte! Drugovi je uhvatili nespremnu, pa objavili snimak u kom je bez šminke! (FOTO)



Izvor: Star

Komentari (1)

Ostavite komentar