Vreme je posta, a ovo je idealan recept: Tuna burgeri koji će vas oduševiti, spremaju se očas posla

Pročitajte recept za posne tuna burgere koji će vas zasititi, ali i oduševiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Nedavno je počeo Božićni post. Tokom šest nedelja Božićnog posta se ne jedu meso, mlečni proizvodi i jaja, dok su ulje i vino dozvoljeni svim danima osim srede i petka, koji se poste “na vodi”, objašnjava Srpska pravoslavna crkva.

S tim u vezi, pročitajte recept za posne tuna burgere koji će vas zasititi, ali i oduševiti.

Sastojci:

3 konzerve tunjevine u vodi,
3 kašike posnog majoneza,
2 kašike seckanog peršuna,
3 kašike prezli,
1 mala kašika senfa
so, biber,
maslinovo ulje.

Priprema:

Dobro ocedite tunjevinu od vode i stavite je u činiju.
Tome dodajte majonez, prezle, seckani peršun, senf, biber, so
Smesu dobro promešajte, pa oblikujte 4 burgera
Zagrejte ulje u tiganju i pržite burgere sa obe strane dok ne dobiju smeđu boju

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Izdvojeno za vas